Kyllingspyd i brød

Kyllingspyd i brød

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 40 min
Her er et middagstips til hvordan du kan servere kyllingspyd til både hverdag og fest. Barna kommer til å elske dem!

Ingredienser

Antall porsjoner

kyllingspyd:

500 g kyllingfileter
150 g bacon
4 stk små baguetter , pølsebrød eller lignende
125 g TINE Kremgo’® Naturell
5 dl ruccola
20 stk basilikumblader
10 stk cherrytomater
1 stk rødløk
1 stk liten rød paprika
1 stk avokado

Dressing

1 stk eggeplomme
2 ts Dijonsennep
1 dl rapsolje
1 ts hvitvinseddik
½ ts sukker
½ ts salt
¼ ts pepper

Spyd

8 stk trepinner

Slik gjør du det

    1. Visp sammen eggeplomme og sennep. Tilsett olje i en tynn stråle under omrøring. Smak til med eddik, sukker, salt og pepper. Sett blandingen kaldt.
  1. kyllingspyd:

    1. Del kyllingfilet i mindre biter. Skjær bacon på midten. Tre kylling og ruller av bacon på spydene.
    2. Smør kremost på det ristede og lett avkjølte brødet. Fordel ruccola og basilikum oppå. Skjær cherrytomat, rødløk, paprika og avokado i tynne strimler, og fordel på brødet.
    3. Grill eller stek spydene i panne til kjøttet er gjennomstekt. Eventuelt kan steke dem kjapt i en panne for å få en stekeskorpe, før du lar dem ettersteke i ovn ved 200 °C i ca. 10 minutter.
Tips!

Her kan du fint bytte ut kyllingfilet med for eksempel saftige biter av entrecôte eller svinefilet.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Henriette

    2 år siden
    Disse var utrolig gode! Jeg har prøvd ut mange oppskrifter herfra, men denne var den hele familien husket, skrøt av og vært enige om at vi burde lage igjen snart. Den er også veldig passende om du inviterer folk på besøk. Inviterer du mange, kan det være krevende, men er virkelig verdt det :) Anbefales!

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      2 år siden
      Hei Henriette, Så hyggelig å høre :) Tusen takk for tilbakemeldingen.

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat