Skip to main content

Kyllingkarbonader med ingefær

Middels
30min

Lag dine egne kyllingkarbonader til middag. Ingefær smaker godt og har også mange helsebringende egenskaper.

4.3
(15)
Next ImageKyllingkarbonader med ingefær

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

3 dl
ukokt ris

Kyllingkarbonader:

2 stk
hvitløksfedd
2 ss
ingefær
500 g
kjøttdeig av kylling
2 ss
potetmel
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 ss
TINE® Meierismør til steking
0.5 dl
soyasaus
1 stk
lime (saften av)

Grønnsakswok:

0.5 stk
paprika
150 g
løk
2 stk
store gulrot
150 g
stangselleri
1 ss
solsikkeolje

Fremgangsmåte

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

Kyllingkarbonader:

  1. Hakk hvitløk og riv ingefær. Arbeid sammen kyllingkjøttdeig med potetmel, hvitløk, ingefær, salt og pepper. Form farsen til karbonader.

  2. Stek karbonadene i smør på begge sider over middels varme, til de er gjennomstekte.

  3. Ta karbonadene ut av stekepannen, og ha soyasaus og lime i pannen. Kok opp, og ta pannen av varmen.

Grønnsakswok:

  1. Skjær paprika, løk, gulrot og stangselleri i strimler, og wok dem raskt i olje, så de ikke mister spensten.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Svinekjøttdeig kan erstatte kyllingkjøttdeig i denne smakfulle middagsretten.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter