Skip to main content

Karbonader av rotgrønnsaker

Middels
30min

Oppskrift på vegetarkarbonader med smak av sennep og persille. Prøv en kjøttfri middag!

4.1
(74)
Next ImageKarbonader av rotgrønnsaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g
gulrot
150 g
kålrot
150 g
sellerirot
150 g
pastinakk
1 stk
løk
1 ss
olje
3 stk
egg
0.5 dl
hvetemel
1 ss
grov sennep
2 ss
hakket persille
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Skrell gulrot, kålrot, sellerirot og pastinakk, og riv dem grovt på et rivjern. Skjær løk i strimler.

  2. Stek rotgrønnsaker og løk i olje til alt er litt mykt. Avkjøl noe.

  3. Bland inn egg, mel, sennep og persille. Krydre med salt og pepper.

  4. Stek kaker av røren i olje. Stek på begge sider til de er gjennomstekt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du har kokte grønnsaksrester i kjøleskapet, kan de hakkes opp og brukes i denne oppskriften.

Flere fristende oppskrifter