
Fylte paprikaer med hot tomatsaus
Fylte paprikaer med hot tomatsaus er en rask oppskrift på vegetarmiddag for hele familien.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekovnen på 175 °C.
- 2
Kok ris etter anvisningen på pakken.
- 3
Skjær gulrot og brokkoli i biter. Hakk løk. Surr grønnsakene i smør eller olje i ca. 2 minutter. Tilsett ris eller couscous og et par skjeer tomatsaus.
- 4
Del paprika i to på langs, og fjern innmaten. Sett dem i en ildfast form. Fyll paprikaene med grønnsaksblandingen og dryss over revet ost.
- 5
Stek midt i ovnen sammen med bagettene i ca. 20 min.
- 6
Varm opp resten av tomatsausen, og smak til med tabasco. Server paprika med bagetter og tomatsaus.
Tips
Paprikaene blir ekstra søte på smak når de bakes i ovnen. Gjør gjerne det samme med for eksempel løk, squash eller bifftomater.