Skip to main content

Fylte paprikaer med hot tomatsaus

Enkel
30min

Fylte paprikaer med hot tomatsaus er en rask oppskrift på vegetarmiddag for hele familien.

4.2
(10)
Next ImageFylte paprikaer med hot tomatsaus

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dl
ukokt ris eller couscous
2 dl
gulrot
200 g
brokkoli
1 stk
løk
1 ss
TINE® Meierismør til steking
400 g
tomatsaus
4 stk
paprika
2 dl
Norvegia® Revet eller annen god gulost
0.25 ts
tabasco
2 stk
baguette (gjerne hvitløksbaguetter)

Fremgangsmåte

  1. Sett stekovnen på 175 °C.

  2. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  3. Skjær gulrot og brokkoli i biter. Hakk løk. Surr grønnsakene i smør eller olje i ca. 2 minutter. Tilsett ris eller couscous og et par skjeer tomatsaus.

  4. Del paprika i to på langs, og fjern innmaten. Sett dem i en ildfast form. Fyll paprikaene med grønnsaksblandingen og dryss over revet ost.

  5. Stek midt i ovnen sammen med bagettene i ca. 20 min.

  6. Varm opp resten av tomatsausen, og smak til med tabasco. Server paprika med bagetter og tomatsaus.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Paprikaene blir ekstra søte på smak når de bakes i ovnen. Gjør gjerne det samme med for eksempel løk, squash eller bifftomater.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter