Fylte paprikaer med hot tomatsaus

Fylte paprikaer med hot tomatsaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Fylte paprikaer med hot tomatsaus er en rask oppskrift på vegetarmiddag for hele familien.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dl ukokt ris eller couscous
2 dl gulrøtter
200 g brokkoli
1 stk løk
1 ss TINE Meierismør til steking
400 g tomatsaus
4 dl paprika
2 dl Norvegia® Revet eller annen god gulost
¼ ts tabasco
2 stk baguetter (gjerne hvitløksbaguetter)

Slik gjør du det

    1. Sett stekovnen på 175 °C.
    2. Kok ris etter anvisningen på pakken.
    3. Skjær gulrot og brokkoli i biter. Hakk løk. Surr grønnsakene i smør eller olje i ca. 2 minutter. Tilsett ris eller couscous og et par skjeer tomatsaus.
    4. Del paprika i to på langs, og fjern innmaten. Sett dem i en ildfast form. Fyll paprikaene med grønnsaksblandingen og dryss over revet ost.
    5. Stek midt i ovnen sammen med bagettene i ca. 20 min.
    6. Varm opp resten av tomatsausen, og smak til med tabasco. Server paprika med bagetter og tomatsaus.
Tips!

Paprikaene blir ekstra søte på smak når de bakes i ovnen. Gjør gjerne det samme med for eksempel løk, squash eller bifftomater.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat