Fylte paprikaer med hot tomatsaus

Fylte paprikaer med hot tomatsaus

0
9
Enkel30 min
Fylte paprikaer med hot tomatsaus er en rask oppskrift på vegetarmiddag for hele familien.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 dl
    ukokt ris eller couscous
  • 2 dl
    gulrøtter
  • 200 g
    brokkoli
  • 1 stk
    løk
  • 1 ss
    TINE Meierismør til steking
  • 400 g
    tomatsaus
  • 4 dl
    paprika
  • 2 dl
    Norvegia® Revet eller annen god gulost
  • ¼ ts
    tabasco
  • 2 stk
    baguetter (gjerne hvitløksbaguetter)

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekovnen på 175 °C.

  2. 2

    Kok ris etter anvisningen på pakken.

  3. 3

    Skjær gulrot og brokkoli i biter. Hakk løk. Surr grønnsakene i smør eller olje i ca. 2 minutter. Tilsett ris eller couscous og et par skjeer tomatsaus.

  4. 4

    Del paprika i to på langs, og fjern innmaten. Sett dem i en ildfast form. Fyll paprikaene med grønnsaksblandingen og dryss over revet ost.

  5. 5

    Stek midt i ovnen sammen med bagettene i ca. 20 min.

  6. 6

    Varm opp resten av tomatsausen, og smak til med tabasco. Server paprika med bagetter og tomatsaus.

Tips

Paprikaene blir ekstra søte på smak når de bakes i ovnen. Gjør gjerne det samme med for eksempel løk, squash eller bifftomater.

Del denne oppskriften: