Fylte paprikaer med hot tomatsaus
Enkel•30 min min
Fylte paprikaer med hot tomatsaus er en rask oppskrift på vegetarmiddag for hele familien.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 dlukokt ris eller couscous
-
2 dlgulrøtter
-
200 gbrokkoli
-
1 stkløk
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
400 gtomatsaus
-
4 stkpaprika
-
2 dlNorvegia® Revet eller annen god gulost
-
¼ tstabasco
-
2 stkbaguetter (gjerne hvitløksbaguetter)
Slik gjør du det
-
1
Sett stekovnen på 175 °C.
-
2
Kok ris etter anvisningen på pakken.
-
3
Skjær gulrot og brokkoli i biter. Hakk løk. Surr grønnsakene i smør eller olje i ca. 2 minutter. Tilsett ris eller couscous og et par skjeer tomatsaus.
-
4
Del paprika i to på langs, og fjern innmaten. Sett dem i en ildfast form. Fyll paprikaene med grønnsaksblandingen og dryss over revet ost.
-
5
Stek midt i ovnen sammen med bagettene i ca. 20 min.
-
6
Varm opp resten av tomatsausen, og smak til med tabasco. Server paprika med bagetter og tomatsaus.