
Kyllingkarbonader med ingefær
Lag dine egne kyllingkarbonader til middag. Ingefær smaker godt og har også mange helsebringende egenskaper.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ris:
Kyllingkarbonader:
Grønnsakswok:
Fremgangsmåte
- 1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
Kyllingkarbonader:
- 2
Hakk hvitløk og riv ingefær. Arbeid sammen kyllingkjøttdeig med potetmel, hvitløk, ingefær, salt og pepper. Form farsen til karbonader.
- 3
Stek karbonadene i smør på begge sider over middels varme, til de er gjennomstekte.
- 4
Ta karbonadene ut av stekepannen, og ha soyasaus og lime i pannen. Kok opp, og ta pannen av varmen.
Grønnsakswok:
- 5
Skjær paprika, løk, gulrot og stangselleri i strimler, og wok dem raskt i olje, så de ikke mister spensten.
Tips
Svinekjøttdeig kan erstatte kyllingkjøttdeig i denne smakfulle middagsretten.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



