
Indisk kylling
Enkel•15 min min
Oppskrift på indisk kylling til middag, med løk, paprika, ananas og tikka masala. Eksotisk hverdagsmat!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 dlris
-
600 gkyllingfileter
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
400 gtikka masala saus
-
1 stkrødløk
-
1 stkrød paprika
-
200 gananas , hermetisk eller fersk
-
2 dl
-
2 ssmangochutney
-
8 stkpapadums (indisk «flatbrød»)
Slik gjør du det
-
1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
-
2
Tørk og del kylling i biter. Stek bitene i smør til de får fin farge.
-
3
Ha ferdig saus i en kjele. Tilsett kyllingen. Del løk og paprika i strimler og legg i sausen. Tilsett biter av ananas.
-
4
La det koke i ca. 5 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
-
5
Bland sammen creme fraiche og mangochutney, og server det til gryten sammen med ris og papadums.