Oppskrift på Indisk kylling
0

Indisk kylling

(18)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på indisk kylling til middag, med løk, paprika, ananas og tikka masala. Eksotisk hverdagsmat!

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dlris
600 gkyllingfileter
2 ssTINE Meierismør til steking
400 gtikka masala saus
1 stkrødløk
1 stkrød paprika
200 gananas, hermetisk eller fersk
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 ssmangochutney
8 stkpapadums (indisk «flatbrød»)

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisninven på pakken.
    2. Tørk og del kylling i biter. Stek bitene i smør til de får fin farge.
    3. Ha ferdig saus i en kjele. Tilsett kyllingen. Del løk og paprika i strimler og legg i sausen. Tilsett biter av ananas.
    4. La det koke i ca. 5 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
    5. Bland sammen creme fraiche og mangochutney, og server det til gryten sammen med ris og papadums.

Tips:

Kjøp en eske papadums (indisk kikertbrød, som er glutenfrie) og stek dem raskt i olje slik at de blåser seg opp og blir sprø.

Kommentarer