Skip to main content

Indisk kylling

Enkel
15min

Oppskrift på indisk kylling til middag, med løk, paprika, ananas og tikka masala. Eksotisk hverdagsmat!

3.8
(32)
Next ImageIndisk kylling

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dl
ris
600 g
kyllingfilet
2 ss
TINE® Meierismør til steking
400 g
tikka masala saus
1 stk
rødløk
1 stk
rød paprika
200 g
ananas, hermetisk eller fersk
2 ss
mangochutney
8 stk
papadum (indisk «flatbrød»)

Fremgangsmåte

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. Tørk og del kylling i biter. Stek bitene i smør til de får fin farge.

  3. Ha ferdig saus i en kjele. Tilsett kyllingen. Del løk og paprika i strimler og legg i sausen. Tilsett biter av ananas.

  4. La det koke i ca. 5 minutter til kyllingen er gjennomstekt.

  5. Bland sammen creme fraiche og mangochutney, og server det til gryten sammen med ris og papadums.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Kjøp en eske papadums (indisk kikertbrød, som er glutenfrie) og stek dem raskt i olje slik at de blåser seg opp og blir sprø.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter