Indisk kylling

Indisk kylling

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Oppskrift på indisk kylling til middag, med løk, paprika, ananas og tikka masala. Eksotisk hverdagsmat!

Ingredienser

Antall porsjoner

2 dl ris
600 g kyllingfileter
2 ss TINE Meierismør til steking
400 g tikka masala saus
1 stk rødløk
1 stk rød paprika
200 g ananas , hermetisk eller fersk
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 ss mangochutney
8 stk papadums (indisk «flatbrød»)

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
    2. Tørk og del kylling i biter. Stek bitene i smør til de får fin farge.
    3. Ha ferdig saus i en kjele. Tilsett kyllingen. Del løk og paprika i strimler og legg i sausen. Tilsett biter av ananas.
    4. La det koke i ca. 5 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
    5. Bland sammen creme fraiche og mangochutney, og server det til gryten sammen med ris og papadums.
Tips!

Kjøp en eske papadums (indisk kikertbrød, som er glutenfrie) og stek dem raskt i olje slik at de blåser seg opp og blir sprø.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat