Håndkle og blad
Indisk kylling
(2626)

Indisk kylling

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på indisk kylling til middag, med løk, paprika, ananas og tikka masala. Eksotisk hverdagsmat!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 dlris
600 gkyllingfileter
2 ssTINE Meierismør til steking
400 gtikka masala saus
1 stkrødløk
1 stkrød paprika
200 gananas, hermetisk eller fersk
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 ssmangochutney
8 stkpapadums (indisk «flatbrød»)
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
    2. Tørk og del kylling i biter. Stek bitene i smør til de får fin farge.
    3. Ha ferdig saus i en kjele. Tilsett kyllingen. Del løk og paprika i strimler og legg i sausen. Tilsett biter av ananas.
    4. La det koke i ca. 5 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
    5. Bland sammen creme fraiche og mangochutney, og server det til gryten sammen med ris og papadums.
Blått hjerte
Tips!

Kjøp en eske papadums (indisk kikertbrød, som er glutenfrie) og stek dem raskt i olje slik at de blåser seg opp og blir sprø.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat