Indisk kylling
Oppskrift på indisk kylling til middag, med løk, paprika, ananas og tikka masala. Eksotisk hverdagsmat!
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 2 dl ris
- 600 g kyllingfilet
- 2 ss TINE® Meierismør, til steking
- 400 g tikka masala saus
- 1 stykk rødløk
- 1 stykk rød paprika
- 200 g ananas, , hermetisk eller fersk
- 2 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 2 ss mangochutney
- 8 stykk papadum (indisk «flatbrød»)
Slik gjør du
1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
2
Tørk og del kylling i biter. Stek bitene i smør til de får fin farge.
3
Ha ferdig saus i en kjele. Tilsett kyllingen. Del løk og paprika i strimler og legg i sausen. Tilsett biter av ananas.
4
La det koke i ca. 5 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
5
Bland sammen creme fraiche og mangochutney, og server det til gryten sammen med ris og papadums.
TipsKjøp en eske papadums (indisk kikertbrød, som er glutenfrie) og stek dem raskt i olje slik at de blåser seg opp og blir sprø.