Butter chicken på 20 minutter
Enkel
20min
Butter chicken, også kjent som murgh makhani, er en populær indisk rett med saftige kyllingbiter i en smakfull smørsaus.
4.1
(419)

Ingredienser
1 stk 
 rødløk 
650 g 
 kyllingfilet 
2 ss 
 malt gurkemeie 
2 ts 
 malt spisskummen 
1 ss 
 garam masala 
1 ss 
 malt koriander 
½ ts 
 tørket chiliflak 
½ ts 
 sort pepper 
1 ts 
 salt 
1 ss 
 frisk ingefær, finrevet 
1 ss 
 hvitløk finrevet
2 ss 
 sitronsaft 
2 ss 
 matolje 
400 g 
 hermetiske tomater finhakkede
1 ss 
 honning 
1 ss 
65 g 
 spinat 
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
For en mer autentisk smak tilsett 2 ts bukkehornkløverfrø til kyllingmarinaden og 3 ss tørket bukkehornkløverblader i sausen.




