
Butter chicken på 20 minutter
Butter chicken, også kjent som murgh makhani, er en populær indisk rett med saftige kyllingbiter i en smakfull smørsaus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skjær opp løken i tynne båter og kyllingen i biter på ca. 3x3 cm og ha over i en bolle.
- 2
Bland sammen gurkemeie, spisskummen, garam masala, malt koriander, chiliflak, pepper, salt, ingefær, hvitløk, sitron og olje og ha det over i bollen sammen med løk og kylling. Bland godt.
- 3
Varm opp en stor stekepanne på høy varme. Stek kyllingen til den har fått en fin og gyllen farge.
- 4
Ha i tomater, Crème Fraîche og honnig. Rør rundt til du har fått en jevn saus.
- 5
La det putre et par minutter og rør inn smør og spinat.
- 6
Server gjerne med kokt ris, salat eller naanbrød.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter
