Grillet naanbrød
Nanbrød er perfekt tilbehør til all pakistansk og indisk mat i tillegg til andre sterke rette. Stek nanbrødene i en tørr stekepanne på høy varme om du ikke har fyr på grillen.
Enkel•1 t 30 min•4 personer
Ingredienser
- 2 dl TINE® Helmelk 3,5 % fett
- 25 g gjær
- 1 ss sukker
- 1 ts salt
- 4 ss olivenolje
- 500 g hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 3 dl TINE® Yoghurt Naturell
Slik gjør du
1
Varm melken til 37 °C og rør ut gjær og sukker. La stå 5 minutter.
2
Rør inn olivenolje, hvetemel, bakepulver, salt og yoghurt og bland til en smidig deig. La heve i 1 time.
3
Ha deigen til naanbrødene ut på et melet bord og form små runde, flate brød. Grill på indirekte, men varm grill, på begge sider til gjennomstekte, ca. 5 minutter på hver side. Du kan også steke brødene i en tørr stekepanne på høy varme.
TipsDu kan tilsette karve eller annet krydder, ferske urter eller hvitløk for naan med smak.