
Ananas- og kyllingkebab
Disse grillspydene representer veldig mye av det som er det zanzibarske kjøkken. Her er eksotiske smaker som ananas, ingefær, sitrongress og kokos, smaker som passer vel så godt her hjemme.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Mariner kyllingen med 3 ss olje, ingefær, gurkemeie, hvitløk, sitrongress, salt og pepper. La stå i 20 minutter.
- 2
Varm 3 ss olje i en gryte. Tilsett løken og chilipulveret og mykne det på medium varme noen minutter. Tilsett tomater og kokosmelk. Kok opp og la stå i 20 minutter under lokk og jevnlig omrøring.
- 3
Tre en bit kylling på et grillspyd, så en bit ananas. Fortsett til du har et fullt spyd. Ananasbitene og kyllingbitene bør være samme størrelse.
- 4
Grill disse på grillen eller i ovnen til kyllingen er gjennomstekt.
- 5
Server grillspyd med ris, tomatkokossaus og TINE Lettrømme 10% på siden.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


