Skip to main content

Potetsalat med rømme

Enkel
20min

Ingen grillaften uten en deilig potetsalat! Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige.

3.7
(106)
Next ImagePotetsalat med rømme

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

800 g
potet
1 dl
majones
1 ss
eplesidereddik
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
0.25 ts
sukker
4 ss
hakket gressløk

Fremgangsmåte

  1. Vask og skrell potetene om nødvendig, nypoteter kan du bruke med skallet på. Del i passelige biter.

  2. Kok potetene møre i vann, ca. 12 minutter, hell av vannet og la dampe av. Avkjøl noe.

  3. Visp sammen rømme, majones, eplesidereddik, salt, pepper, sukker og gressløk.

  4. Vend rømmeblandingen med potetene og server.

    Tips

    Til denne grunnoppskriften kan du tilsette en rekke gode ingredienser, som purreløk, epler, sylteagurker, kapers og selleri. Ta en titt i kjøleskapet og bruk det du har.

     

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan lage potetsalat av alle poteter, også rester, men små poteter av en lettkokt type er best, som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter