Dilldressing, Estragondressing og Basilikumdressing
Basilikumdressing er som skapt for en sommerlig tomatsalat, og til rekene er dilldressing et sikkert kort. Vil du ha en dressing som kan erstatte bearnaisesausen til biffen? Da er estragondressing veien å gå.
Enkel•10 min•4 personer
Ingredienser
Dilldressing
- 3 dl TINE® Lettrømme 10 %
- 3 ss finhakket dill
- 2 ss sitronsaft
- 1 ts finrevet sitronskall
- 0.13 ts kajennepepper
- 0.25 ts salt
- 0.13 ts pepper
Estragondressing
- 3 dl TINE® Lettrømme 10 %
- 4 ss finhakket estragon
- 0.5 stykk finhakket sjalottløk
- 1 ts hvitvinseddik
- 0.25 ts salt
- 0.13 ts pepper
Basilikumdressing
- 4 ss basilikum
- 0.25 ts salt
- 3 dl TINE® Lettrømme 10 %
Slik gjør du
1
Bland TINE Lettrømme 10%, dill, sitronsaft, sitronskall og krydder sammen til en dipp. Smak til om du synes den trenger mer sitronsaft eller krydder.
TipsPasser perfekt til fisk og skalldyr.
Estragondressing
1
TINE Lettrømme 10% piskes stiv sammen med finhakket estragon, finhakket sjalottløk og hvitvinseddik. Smak til med salt og pepper.
TipsDette er en dressing som kan erstatte en béarnaisesaus og passer veldig godt til grillet kjøtt.
Basilikumdressing
1
Plukk bladene fra en potte basilikum og grovhakk dem. Ha dem over i en blender sammen med litt salt. Tilsett TINE Lettrømme 10% og kjør dette til en fin og grønn dressing.
TipsDenne passer veldig godt til en tomatsalat med mozzarellaost.
TipsHver dipp passer til ca. 4 peroner.