
Mountainman flatbread
Flatbread er slags pizza som er veldig typisk australsk. Denne versjonen er en moderne vri signert kokken Jason Atherton, som nettopp har åpnet restaurant i Sydney. De røkte potetene gjør hele forskjellen. Perfekt mat å lage på grillen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Bland lunkent vann, gjær og sukker og la dette stå i 10 minutter til du har skum på toppen. Ha alt over i en bakebolle og bland inn salt, olje og mel. Elt i ca. 10 minutter.
- 2
Sett deigen til heving på et lunt sted i 30 minutter.
- 3
Kjevl ut deigen til porsjons-flatbread.
- 4
Legg potetbitene på et stykke aluminiumsfolie og legg dem på grillen i 5 minutter.
- 5
Legg et lag med Jarsberg® på flatbread’ene. Legg poteter og bacon på og dryss over timian og parmesan.
- 6
Stek på grillen eller i ovnen på 250 °C til de er sprø og osten er gyllen.
- 7
Skjær opp, server med et par skjeer lettrømme på hver pizza og spis med hendene.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


