Mountainman flatbread

(13)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Flatbread er slags pizza som er veldig typisk australsk. Denne versjonen er en moderne vri signert kokken Jason Atherton, som nettopp har åpnet restaurant i Sydney. De røkte potetene gjør hele forskjellen. Perfekt mat å lage på grillen.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ½ dllunket vann
1 pakketørrgjær
1 tssukker
2 ssgod olivenolje
6 dlhvetemel
4 stkstore poteter, skrelt og delt i 8 biter
1 dlJarlsberg® Revet
1 pakkebaconskive, skåret i tykke stykker
4 sshakket frisk timian
1 dlrevet parmesan
8 ssTINE Lettrømme 10 %
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Bland lunkent vann, gjær og sukker og la dette stå i 10 minutter til du har skum på toppen. Ha alt over i en bakebolle og bland inn salt, olje og mel. Elt i ca. 10 minutter.
    2. Sett deigen til heving på et lunt sted i 30 minutter.
    3. Kjevl ut deigen til porsjons-flatbread.
    4. Legg potetbitene på et stykke aluminiumsfolie og legg dem på grillen i 5 minutter.
    5. Legg et lag med Jarsberg® på flatbread’ene. Legg poteter og bacon på og dryss over timian og parmesan.
    6. Stek på grillen eller i ovnen på 250 °C til de er sprø og osten er gyllen.
    7. Skjær opp, server med et par skjeer lettrømme på hver pizza og spis med hendene.
 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar