Skip to main content

Mountainman flatbread

Enkel
1t

Flatbread er slags pizza som er veldig typisk australsk. Denne versjonen er en moderne vri signert kokken Jason Atherton, som nettopp har åpnet restaurant i Sydney. De røkte potetene gjør hele forskjellen. Perfekt mat å lage på grillen.

3.5
(15)
Next ImageMountainman flatbread

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2.5 dl
lunket vann
1 pakke
tørrgjær
1 ts
sukker
2 ss
god olivenolje
6 dl
hvetemel
4 stk
store potet, skrelt og delt i 8 biter
1 dl
Revet JARLSBERG®
1 pakke
baconskive, skåret i tykke stykker
4 ss
hakket frisk timian
1 dl
revet parmesan

Fremgangsmåte

  1. Bland lunkent vann, gjær og sukker og la dette stå i 10 minutter til du har skum på toppen. Ha alt over i en bakebolle og bland inn salt, olje og mel. Elt i ca. 10 minutter.

  2. Sett deigen til heving på et lunt sted i 30 minutter.

  3. Kjevl ut deigen til porsjons-flatbread.

  4. Legg potetbitene på et stykke aluminiumsfolie og legg dem på grillen i 5 minutter.

  5. Legg et lag med Jarsberg® på flatbread’ene. Legg poteter og bacon på og dryss over timian og parmesan.

  6. Stek på grillen eller i ovnen på 250 °C til de er sprø og osten er gyllen.

  7. Skjær opp, server med et par skjeer lettrømme på hver pizza og spis med hendene.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter