Sliders med glasert burger og chilidressing
Enkel
2t 30min
Sommer og grilling passer sammen som hånd i hanske. I New Orleans serverer de skikkelig gode slidere med sweet and hot brisket. Dette har gitt inspirasjon til denne glaserte hamburgeren med en sterk dressing til.
3.9
(38)

porsjoner
4
Brød (16 stk)
3 dl
kroppstemperert TINE® Lettmelk 1,0 % fett
3 ss
sukker
1 pose
tørrgjær
450 g
hvetemel
1 ts
salt
2 stk
egg
75 g
romtemperert TINE® Meierismør i terninger
Burger og glace
100 g
brunt sukker
1 dl
ketchup
0.5 dl
eplesidereddik
1 ts
revet ingefær
2 ss
sitronsaft
1 ts
tabasco
600 g
kjøttdeig
1 ts
salt
¼ ts
pepper
Chilidressing
1.5 dl
1 stk
hvitløksfedd, knust
2 ts
tabasco
½ ts
salt
¼ ts
pepper
1 ss
sitronsaft
¼ stk
finhakket chili
1 pose
bladsalat
Slik gjør du
Burger og glace
Chilidressing
Trykk for å vurdere oppskriften





