
Sliders med glasert burger og chilidressing
Sommer og grilling passer sammen som hånd i hanske. I New Orleans serverer de skikkelig gode slidere med sweet and hot brisket. Dette har gitt inspirasjon til denne glaserte hamburgeren med en sterk dressing til.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Brød (16 stk)
Burger og glace
Chilidressing
Fremgangsmåte
- 1
Bland melk, sukker og gjær og la det stå i 10 minutter. Ha dette over i en bakebolle og tilsett mel, salt og 1 egg.
- 2
Tilsett smør og elt i 10 minutter. Sett deigen til heving et lunt sted i 45 minutter. Trill så ut ca. 16 boller og la dem heve i nye 45 minutter tildekket av plast.
- 3
Pensle bollene med et sammenpisket egg. Stek på 175 °C i ca. 25 minutter. Avkjøl på rist og del i to.
Burger og glace
- 4
Kok opp brunsukker, ketchup, eddik, ingefær, sitronsaft og Tabasco til glacen. La dette koke forsiktig inn til sukkeret er løst opp og du har en klissete saus.
- 5
Form åtte små burgere av kjøttdeigen. Salt og pepre. Grill burgerne, og noen minutter før de er ferdige pensler du dem med glacen. Grill videre.
Chilidressing
- 6
Bland TINE Lettrømme 10% med hvitløk, Tabasco, salt og pepper. Smak til med sitronsaft og finhakket chili.
- 7
Legg en burger på brødets nederste del. Legg på salat og Chilidressing.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


