
Wrap med laks og mango
Enkel•25 min min
En fristende og frisk wrap fylt med stekt laks, herlig rømme og knasende grønnsaker.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 glaksefilet
-
1 tsfinrevet frisk ingefær
-
1 ss
-
1 sssoyasaus
-
2 stkhjertesalat
-
150 gsukkererter
-
½ stkagurk
-
1 stkmango
-
4 stktortillalefser
Til servering
-
1 beger
Slik gjør du det
-
1
Del laks i biter og stek raskt i en varm panne med finrevet ingefær og smør til gyllen og akkurat gjennomstekt. Vend inn soyasaus.
Tips
Du kan gjerne bytte ut noen av grønnsakene med f.eks. paprika og løk, men da kan de raskt stekes sammen med laksen for en ende bedre smak.
-
2
Finsnitt salat og del sukkererter og agurk i strimler. Skjær mangokjøttet fra steinen, del i biter og skjær løs fra skallet.
-
3
Fyll hver tortillalefse med salat, mango, sukkerter, agurk og laks og topp med TINE Lettrømme 10%. Server med sitronbåter til.