Wrap med laks og mango

Wrap med laks og mango

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
En fristende og frisk wrap fylt med stekt laks og knasende grønnsaker. Med nyheten TINE LETT er det lov og toppe den med masse god rømmesmak!

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g laksefilet
1 ts finrevet frisk ingefær
1 ss TINE Meierismør
1 ss soyasaus
2 stk hjertesalat
150 g sukkererter
½ stk agurk
1 stk mango
4 stk tortillalefser

Til servering

1 beger TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)

Slik gjør du det

    1. Del laks i biter og stek raskt i en varm panne med finrevet ingefær og smør til gyllen og akkurat gjennomstekt. Vend inn soyasaus.
      Tips!

      Du kan gjerne bytte ut noen av grønnsakene med f.eks. paprika og løk, men da kan de raskt stekes sammen med laksen for en ende bedre smak.

    2. Finsnitt salat og del sukkererter og agurk i strimler. Skjær mangokjøttet fra steinen, del i biter og skjær løs fra skallet.
    3. Fyll hver tortillalefse med salat, mango, sukkerter, agurk og laks og topp med TINE Lett med god rømmesmak. Server med sitronbåter til.
Tips!

Tortillalefser kan fylles med mye forskjellig. Bytt gjerne ut stekt laks med røkelaks, eller fyll den med grillet kylling sammen med grønnsakene.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat