Wrap med laks og mango

Wrap med laks og mango

0
52
Enkel25 min
En fristende og frisk wrap fylt med stekt laks, herlig rømme og knasende grønnsaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    laksefilet
  • 1 ts
    finrevet frisk ingefær
  • 1 ss
  • 1 ss
    soyasaus
  • 2 stk
    hjertesalat
  • 150 g
    sukkererter
  • ½ stk
    agurk
  • 1 stk
    mango
  • 4 stk
    tortillalefser

Til servering

Slik gjør du det

  1. 1

    Del laks i biter og stek raskt i en varm panne med finrevet ingefær og smør til gyllen og akkurat gjennomstekt. Vend inn soyasaus.

    Tips

    Du kan gjerne bytte ut noen av grønnsakene med f.eks. paprika og løk, men da kan de raskt stekes sammen med laksen for en ende bedre smak.

  2. 2

    Finsnitt salat og del sukkererter og agurk i strimler. Skjær mangokjøttet fra steinen, del i biter og skjær løs fra skallet.

  3. 3

    Fyll hver tortillalefse med salat, mango, sukkerter, agurk og laks og topp med TINE Lettrømme 10%. Server med sitronbåter til.

Tips

Tortillalefser kan fylles med mye forskjellig. Bytt gjerne ut stekt laks med røkelaks, eller fyll den med grillet kylling sammen med grønnsakene.

Del denne oppskriften: