placeholder image
0

Wrap med laks og mango

(25)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En fristende og frisk wrap fylt med stekt laks og knasende grønnsaker. Med nyheten TINE LETT er det lov og toppe den med masse god rømmesmak!

Antall porsjoner

Ingredienser

600 glaksefilet
1 tsfinrevet frisk ingefær
1 ssTINE Meierismør
1 sssoyasaus
2 stkhjertesalat
150 gsukkererter
½ stkagurker
1 stkmango
4 stktortillalefser

Til servering

1 begerTINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)

Slik gjør du det

    1. Del laks i biter og stek raskt i en varm panne med finrevet ingefær og smør til gyllen og akkurat gjennomstekt. Vend inn soyasaus.

      Tips:

      Du kan gjerne bytte ut noen av grønnsakene med f.eks. paprika og løk, men da kan de raskt stekes sammen med laksen for en ende bedre smak.

    2. Finsnitt salat og del sukkererter og agurk i strimler. Skjær mangokjøttet fra steinen, del i biter og skjær løs fra skallet.
    3. Fyll hver tortillalefse med salat, mango, sukkerter, agurk og laks og topp med TINE Lett med god rømmesmak. Server med sitronbåter til.

Tips:

Tortillalefser kan fylles med mye forskjellig. Bytt gjerne ut stekt laks med røkelaks, eller fyll den med grillet kylling sammen med grønnsakene.

Kommentarer