Skip to main content

Djevelegg med rømme

Enkel
25min

Fylte egg er en enkel og god måte å lage fingermat på. Det ser lekkert ut på et koldbord og smaker veldig godt.

4.0
(37)
Next ImageDjevelegg med rømme

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk
egg
1 ss
majones
0.5 ts
eplesidereddik
1 ts
sennep
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 ss
hakket gressløk
0.5 ts
paprikapulver

Fremgangsmåte

  1. Kok egg til hardkokte, ca. 10 minutter, og avkjøl i kaldt vann. Skrell og del i to.

    Tips

    Bruk gjerne hardkokte egg fra frokosten.

  2. Skrap ut plommen forsiktig og ha over i en bolle. Bland med majones, rømme, eplesidereddik, sennep, salt og pepper til en jevn miks.

  3. Ha over i en sprøytepose og fyll hulrommet i eggehviten med blandingen. Dryss med hakket gressløk og paprikapulver før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ønsker du å gjøre mer ut av de fylte eggene, kan du toppe med sprøstekt bacon, finsnittet vårløk eller kaviar.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter