Wok med svin

Wok med svin

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Wok er rask middag, særlig hvis du bruker ferdig wokblanding og woksaus.

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

3 dl ukokt ris (eller nudler)

Wok:

400 g strimlet svinekjøtt eller kylling
3 ss rapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 stk brokkoli
3 stk små gulrøtter
250 g hermetiske vannkastanjer (1 boks er som regel 250 gram)
120 g ferdig woksaus (1 pose er som regel 120 gram)
100 g bønnespirer

Dressing:

2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
5 ss mangochutney

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
      Tips!

      Bruker du nudler, husk at de ikke trenger like lang koketid som ris.

  1. Wok:

    1. Tørk kjøttet godt, og stek raskt i olje i varm panne. 3-5 minutter. Legg tilside.
    2. Del brokkoli og gulrøtter i små biter og stek raskt i litt olje. Legg i vannkastanjer.
      Tips!

      800 gram frossen wokblanding passer til ca. 4 personer.

    3. Tilsett woksaus, legg kjøttet tilbake i pannen og bland godt. Varm raskt opp og la trekke et par minutter. Strø over bønnespirer.
  2. Dressing:

    1. Bland sammen TINE Crème Fraîche Lett og mangochutney.
Tips!

Wok må spises nylaget og varm. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Wiggo Aanes

    3 år siden
    Vedr oppskriften Wok med svin: Får en følelse at det står noe feil i oppskriften. Unde3r ingredienser, står både wokblanding, brokkoli, gulerøttet, og vannkastanjer. I oppskriften virker det som det er enten wokblandingen, eller, brokkoli, gulerøtter og vannkastanjer. Hva erkorrekt her?

    Kommenter  (1)

    • Joacim Skjellerud, Matfaglig digitalredaktør

      2 år siden
      Hei Wiggo, Oppskriften er litt utydelig. Jeg retter opp i oppskriften med en gang :) Takk for tilbakemeldingen!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat