Wok med svin
Wok er rask middag, særlig hvis du bruker ferdig wokblanding og woksaus.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
Ris:
- 3 dl ukokt ris, (eller nudler)
Wok:
- 400 g strimlet svinekjøtt, eller kylling
- 3 ss rapsolje, eller annen nøytral olje til steking
- 1 stykk brokkoli
- 3 stykk små gulrot
- 250 g hermetiske vannkastanje, (1 boks er som regel 250 gram)
- 120 g ferdig woksaus, (1 pose er som regel 120 gram)
- 100 g bønnespire
Dressing:
- 2 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 5 ss mangochutney
Slik gjør du
1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
TipsBruker du nudler, husk at de ikke trenger like lang koketid som ris.
Wok:
1
Tørk kjøttet godt, og stek raskt i olje i varm panne. 3-5 minutter. Legg tilside.
2
Del brokkoli og gulrøtter i små biter og stek raskt i litt olje. Legg i vannkastanjer.
Tips800 gram frossen wokblanding passer til ca. 4 personer.
3
Tilsett woksaus, legg kjøttet tilbake i pannen og bland godt. Varm raskt opp og la trekke et par minutter. Strø over bønnespirer.
Dressing:
1
Bland sammen TINE Crème Fraîche Lett og mangochutney.
TipsWok må spises nylaget og varm.