Wok med svin

Wok med svin

2
21
Enkel20 min
Wok er rask middag, særlig hvis du bruker ferdig wokblanding og woksaus.

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

  • 3 dl
    ukokt ris (eller nudler)

Wok:

  • 400 g
    strimlet svinekjøtt eller kylling
  • 3 ss
    rapsolje eller annen nøytral olje til steking
  • 1 stk
    brokkoli
  • 3 stk
    små gulrøtter
  • 250 g
    hermetiske vannkastanjer (1 boks er som regel 250 gram)
  • 120 g
    ferdig woksaus (1 pose er som regel 120 gram)
  • 100 g
    bønnespirer

Dressing:

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok ris etter anvisningen på pakken.

    Tips

    Bruker du nudler, husk at de ikke trenger like lang koketid som ris.

Wok:

  1. 2

    Tørk kjøttet godt, og stek raskt i olje i varm panne. 3-5 minutter. Legg tilside.

  2. 3

    Del brokkoli og gulrøtter i små biter og stek raskt i litt olje. Legg i vannkastanjer.

    Tips

    800 gram frossen wokblanding passer til ca. 4 personer.

  3. 4

    Tilsett woksaus, legg kjøttet tilbake i pannen og bland godt. Varm raskt opp og la trekke et par minutter. Strø over bønnespirer.

Dressing:

  1. 5

    Bland sammen TINE Crème Fraîche Lett og mangochutney.

Tips

Wok må spises nylaget og varm. 

Del denne oppskriften: