Skip to main content

Wok med svin

Enkel
20min

Wok er rask middag, særlig hvis du bruker ferdig wokblanding og woksaus.

3.8
(36)
Next ImageWok med svin

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

3 dl
ukokt ris (eller nudler)

Wok:

400 g
strimlet svinekjøtt eller kylling
3 ss
rapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 stk
brokkoli
3 stk
små gulrot
250 g
hermetiske vannkastanje (1 boks er som regel 250 gram)
120 g
ferdig woksaus (1 pose er som regel 120 gram)
100 g
bønnespire

Dressing:

5 ss
mangochutney

Fremgangsmåte

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

    Tips

    Bruker du nudler, husk at de ikke trenger like lang koketid som ris.

Wok:

  1. Tørk kjøttet godt, og stek raskt i olje i varm panne. 3-5 minutter. Legg tilside.

  2. Del brokkoli og gulrøtter i små biter og stek raskt i litt olje. Legg i vannkastanjer.

    Tips

    800 gram frossen wokblanding passer til ca. 4 personer.

  3. Tilsett woksaus, legg kjøttet tilbake i pannen og bland godt. Varm raskt opp og la trekke et par minutter. Strø over bønnespirer.

Dressing:

  1. Bland sammen TINE Crème Fraîche Lett og mangochutney.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Wok må spises nylaget og varm. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter