Wok med svin
Enkel•20 min min
Wok er rask middag, særlig hvis du bruker ferdig wokblanding og woksaus.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ris:
-
3 dlukokt ris (eller nudler)
Wok:
-
400 gstrimlet svinekjøtt eller kylling
-
3 ssrapsolje eller annen nøytral olje til steking
-
1 stkbrokkoli
-
3 stksmå gulrøtter
-
250 ghermetiske vannkastanjer (1 boks er som regel 250 gram)
-
120 gferdig woksaus (1 pose er som regel 120 gram)
-
100 gbønnespirer
Dressing:
-
2 dl
-
5 ssmangochutney
Slik gjør du det
-
1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
Tips
Bruker du nudler, husk at de ikke trenger like lang koketid som ris.
Wok:
-
2
Tørk kjøttet godt, og stek raskt i olje i varm panne. 3-5 minutter. Legg tilside.
-
3
Del brokkoli og gulrøtter i små biter og stek raskt i litt olje. Legg i vannkastanjer.
Tips
800 gram frossen wokblanding passer til ca. 4 personer.
-
4
Tilsett woksaus, legg kjøttet tilbake i pannen og bland godt. Varm raskt opp og la trekke et par minutter. Strø over bønnespirer.
Dressing:
-
5
Bland sammen TINE Crème Fraîche Lett og mangochutney.