
Wok med svin
Wok er rask middag, særlig hvis du bruker ferdig wokblanding og woksaus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ris:
Wok:
Fremgangsmåte
- 1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
Tips
Bruker du nudler, husk at de ikke trenger like lang koketid som ris.
Wok:
- 2
Tørk kjøttet godt, og stek raskt i olje i varm panne. 3-5 minutter. Legg tilside.
- 3
Del brokkoli og gulrøtter i små biter og stek raskt i litt olje. Legg i vannkastanjer.
Tips
800 gram frossen wokblanding passer til ca. 4 personer.
- 4
Tilsett woksaus, legg kjøttet tilbake i pannen og bland godt. Varm raskt opp og la trekke et par minutter. Strø over bønnespirer.
Dressing:
- 5
Bland sammen TINE Crème Fraîche Lett og mangochutney.
Tips
Wok må spises nylaget og varm.