tablecloth-basil
Wok med svin
(15)

Wok med svin

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Wok er rask middag, særlig hvis du bruker ferdig wokblanding og woksaus.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

3 dlukokt ris (eller nudler)

Wok:

400 gstrimlet svinekjøtt eller kylling
3 ssrapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 stkbrokkoli
3 stksmå gulrøtter
250 ghermetiske vannkastanjer (1 boks er som regel 250 gram)
120 gferdig woksaus (1 pose er som regel 120 gram)
100 gbønnespirer

Dressing:

2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
5 ssmangochutney
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
      blue heart
      Tips!

      Bruker du nudler, husk at de ikke trenger like lang koketid som ris.

    1. Tørk kjøttet godt, og stek raskt i olje i varm panne. 3-5 minutter. Legg tilside.
    2. Del brokkoli og gulrøtter i små biter og stek raskt i litt olje. Legg i vannkastanjer.
      blue heart
      Tips!

      800 gram frossen wokblanding passer til ca. 4 personer.

    3. Tilsett woksaus, legg kjøttet tilbake i pannen og bland godt. Varm raskt opp og la trekke et par minutter. Strø over bønnespirer.
    1. Bland sammen TINE Crème Fraîche Lett og mangochutney.
blue heart
Tips!

Wok må spises nylaget og varm. 

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff