Viltgryte med potetpuré

Viltgryte med potetpuré

0
46
Enkel30 min
Reinskav, sopp og Crème Fraîche er ingredienser i denne herlige viltgryten. Den er rask og enkel å tilberede.

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetpuré:

Slik gjør du det

  1. 1

    Surr reinskav, renset sopp, fennikel og skivet rødløk i smør. Kommer det ut mye væske, lar du det dampe bort.

  2. 2

    Ha i fløte, kraft, sennep og Crème Fraîche. Smak til med salt og pepper. Rør forsiktig inn tyttebærene. Sprøstek bacon i biter og vend det i.

potetmos:

  1. 3

    Kok skrelte poteter i vann til de er møre, i 20–30 minutter. Damp dem tørre og mos dem, gjerne gjennom en sikt.

  2. 4

    Pisk inn smør og fløte og smak til med salt og pepper. Det er viktig å lage puréen raskt etter at potetene er kokt, ellers kan den lett bli klumpete. Server gjerne med klippet gressløk over.

Tips

Det er lurt å halvtine reinskaven før du steker den.

Del denne oppskriften: