
Viltgryte med Snøfrisk®
En oppskrift på en deilig viltgryterett med reinskav, kantareller og saus med Snøfrisk®. Nydelig på en kald høstdag!

Ingredienser
Antall porsjoner
Viltgryte
Potetmos:
Fremgangsmåte
- 1
Surr reinskav, renset sopp, fennikel og skivet rødløk i smør. Kommer det ut mye væske, lar du det dampe bort.
- 2
Ha i fløte, kraft, sennep og Snøfrisk. Smak til med salt og pepper. Rør forsiktig inn tyttebærene. Sprøstek bacon i biter og vend det i.
Tips
Vil du ha mer smak av sopp? Prøv Snøfrisk® Kantarell.
Potetmos:
- 3
Skrell mandelpotetene og kok dem til de er møre, i 20–30 minutter. Damp dem tørre og mos dem, gjerne gjennom sikt. Du kan eventuelt bruke en stavmikser eller food processor dersom du heller ønsker det.
- 4
Pisk inn smør og fløte i den varme potetblandingen og smak til med salt og pepper. Strø litt persille over ved servering.
Tips
Reinskav kan du steke i frossen tilstand, eventuelt halvtine det først.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



