Viltgryte

Viltgryte

7
  • Enkel
  • 20 min
Enkel og rask viltgryte med reinskav i en god saus med Crème Fraîche, sjampinjong og tyttebær.

Ingredienser

2 stk løk
200 g sjampinjong
2 ss TINE Meierismør
500 g reinskav (eller finnbiff)
2 dl vann
1 stk buljongterning
3 dl TINE Crème Fraîche Original
1 ts salt
½ ts nykvernet pepper
5 stk einebær
100 g tyttebær
1 stk brokkoli

Slik gjør du det

    1. Skjær løk og sopp i båter og brun det i smør sammen med reinskav. Ha i vann og buljongterning. La det koke i ca. 5 minutter. Spe ut med mer vann hvis sausen blir for tykk.
    2. Tilsett Crème Fraîche og la det koke opp. Smak til med salt og pepper og noen knuste einebær. Server med tyttebær strødd over.
    3. Kok brokkolibuketter i 6–8 minutter i lettsaltet vann.
Tips

Reinskav, eller finnbiff, kan stekes i frossen eller halvtint tilstand.

Kommentarer

  • Hanne

    9 måneder siden
    Kan jeg erstatte reinskav med elg uten å gjøre noen andre endringer?

     (4)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      9 måneder siden
      Det skal gå helt fint, Hanne :)

      God matlaging!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat