Enkel og rask viltgryte med reinskav i en god saus med Crème Fraîche, sjampinjong og tyttebær.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
2 stykk løk
200 g sjampinjong
2 ss TINE® Meierismør
500 g reinskav, (eller finnbiff)
2 dl vann
1 stykk buljongterning
3 dl TINE® Crème Fraîche Original
1 ts salt
0.5 ts nykvernet pepper
5 stykk einebær
100 g tyttebær
1 stykk brokkoli
Slik gjør du
1
Skjær løk og sopp i båter og brun det i smør sammen med reinskav. Ha i vann og buljongterning. La det koke i ca. 5 minutter. Spe ut med mer vann hvis sausen blir for tykk.
2
Tilsett Crème Fraîche og la det koke opp. Smak til med salt og pepper og noen knuste einebær. Server med tyttebær strødd over.
3
Kok brokkolibuketter i 6–8 minutter i lettsaltet vann.
Tips
Reinskav, eller finnbiff, kan stekes i frossen eller halvtint tilstand.
Lagre
Skriv ut
Del
Viltgryte
Enkel
20min
Enkel og rask viltgryte med reinskav i en god saus med Crème Fraîche, sjampinjong og tyttebær.