Skip to main content

Viltgryte

Enkel
20min

Enkel og rask viltgryte med reinskav i en god saus med Crème Fraîche, sjampinjong og tyttebær.

3.8
(173)
Next ImageViltgryte

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
løk
200 g
sjampinjong
500 g
reinskav (eller finnbiff)
2 dl
vann
1 stk
buljongterning
1 ts
salt
0.5 ts
nykvernet pepper
5 stk
einebær
100 g
tyttebær
1 stk
brokkoli

Fremgangsmåte

  1. Skjær løk og sopp i båter og brun det i smør sammen med reinskav. Ha i vann og buljongterning. La det koke i ca. 5 minutter. Spe ut med mer vann hvis sausen blir for tykk.

  2. Tilsett Crème Fraîche og la det koke opp. Smak til med salt og pepper og noen knuste einebær. Server med tyttebær strødd over.

  3. Kok brokkolibuketter i 6–8 minutter i lettsaltet vann.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Reinskav, eller finnbiff, kan stekes i frossen eller halvtint tilstand.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter