Tacotårn

Tacotårn

0
15
Enkel60 min
Lag et stort tacotårn til neste gang gjengen møtes. Dette er en morsom måte å oppdatere tacoen på og en enkel måte å servere middag til mange.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Til servering

Slik gjør du det

 1. 1

  Sett ovnen på 200 °C. Stek kjøttdeig i en varm panne med smør. Hakk i biter under stekingen og stek til akkurat gjennomstekt. Dryss over tacokrydder, ha i vann og rør til godt blandet.

  Tips

  Du kan fylle tacotårnet med alle typer fyll, f.eks. droppe kjøttet og bruke VGTR deig i stedet, bytte ut bønner med jalapeno eller bruke kyllingkjøtt i stedet for karbonadedeig.

 2. 2

  Skyll bønnene godt, finhakk vårløk og la mais renne av seg. Vend inn i kjøttet med salsa.

 3. 3

  Forbered en rund springform, 20 cm i diameter, ved å lage en ekstra og høyere kant med folie. Brett et ark aluminiumsfolie på ca. 70 cm i tre på langs og kle formen innvendig slik at folien står ca. 6-8 cm høyere opp enn formen.

 4. 4

  Legg tortillalefser, rømme, kjøttblanding og revet ost lagvis i formen. Avslutt med ost. Stek i ovnen til toppen er gyllen og osten er smeltet, ca. 30 minutter.

 5. 5

  La formen avkjøle noe, ca. 15 minutter, før du fjerner kanten. Server toppet med finstrimlet salat, guacamole, finhakket rødløk, tomat i biter og en rømmeklatt.

  Tips

  Denne tacogratengen holder seg godt i flere dager, og er perfekt restemat. Oppbevar den i kjøleskapet. Dekk folien til og varm opp i ovnen i ca. 30 minutter før servering.

Del denne oppskriften: