Cottage cheese-taco

Cottage cheese-taco

1
159
Enkel30 min
Bønner og cottage cheese sammen er en skikkelig proteinbombe, og krydret med tacokrydder blir det fredagsstemning. Supert til middag, men også etter trening.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Til servering

Slik gjør du det

 1. 1

  Finhakk løk og hvitløk, og stek gyllent i smør i ca. 5 minutter. Tilsett tacokrydder og rør godt.

 2. 2

  Skyll bønnene godt og ha de i panna. Varm blandingen godt opp før du vender inn cottage cheese. Cottage cheesen vil smelte om du lar den steke for lenge. Følg med, og løft panna av plata så snart du har fått ønsket konsistens på blandingen. Ha litt vann i panna om blandingen blir tørr.

  Tips

  Rør gjerne inn litt mais samtidig med bønnene. Det gir både fin farge og konsistens. Lager du til 4 personer passer en boks på ca. 150 gram.

 3. 3

  Strimle salat og del avokado i skiver. Server cottage cheese- og bønnefyllet i grove tortillalefser med finstrimlet salat, avokado, revet ost, salsa og Kesam®. Du kan selvfølgelig toppe det hele med mer cottage cheese også.

  Tips

  Server gjerne cottage cheese- og bønnefyllet som ekstra fyll til den vanlige taco-kvelden, så kan de som ønsker fylle tacoskjellet med det framfor kjøttdeig.

Tips

Fyll cottage cheese- og bønneblandingen i store tortillawraps sammen med ost. Rull sammen og pakk i folie. Stek i ovn på 210 °C i ca. 15 minutter. Server med salsa og lettrømme og gjerne litt finsnittet frisk chili.

Del denne oppskriften: