Cottage cheese-taco
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkløk
-
1 stkhvitløksfedd
-
1 ss
-
2 sstacokrydder (2 ss er ca. det samme som 1 pose tacokrydder)
-
400 gkidneybønner
-
250 g
-
1 stkchili
Til servering
-
8 stkgrove tortillalefser
-
2 dlsalatblanding
-
1 stkavokado
-
2 dl
-
4 sstomatsalsa
-
4 ssKesam® Mager Naturell , eller rømme
Slik gjør du det
-
1
Finhakk løk og hvitløk, og stek gyllent i smør i ca. 5 minutter. Tilsett tacokrydder og rør godt.
-
2
Skyll bønnene godt og ha de i panna. Varm blandingen godt opp før du vender inn cottage cheese. Cottage cheesen vil smelte om du lar den steke for lenge. Følg med, og løft panna av plata så snart du har fått ønsket konsistens på blandingen. Ha litt vann i panna om blandingen blir tørr.
Tips
Rør gjerne inn litt mais samtidig med bønnene. Det gir både fin farge og konsistens. Lager du til 4 personer passer en boks på ca. 150 gram.
-
3
Strimle salat og del avokado i skiver. Server cottage cheese- og bønnefyllet i grove tortillalefser med finstrimlet salat, avokado, revet ost, salsa og Kesam®. Du kan selvfølgelig toppe det hele med mer cottage cheese også.
Tips
Server gjerne cottage cheese- og bønnefyllet som ekstra fyll til den vanlige taco-kvelden, så kan de som ønsker fylle tacoskjellet med det framfor kjøttdeig.