Tacokjøttboller med potetmos

Tacokjøttboller med potetmos

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Taco er populært, og disse barnevennlige tacokjøttbollene blir fort en ny favoritt i familien.

Antall porsjoner

Ingredienser

800 g svinekjøttdeig
1 pose tacokrydder
2 ss TINE Meierismør til steking
6 dl vann
2 ss TINE Meierismør
¼ ts salt
4 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett eller vann
2 poser potetmospulver

Slik gjør du det

    1. Bland kjøttdeig og tacokrydder i en bolle. Lag små kjøttboller med en spiseskje.
    2. Smelt smør i en stekepanne. Stek kjøttbollene på alle sider til de er gjennomstekte.
    3. Kok opp vann med smør og salt. Ta kjelen til side, og hell i melk eller vann, avhengig av hva det står på potetmosposen. Dryss i potetmospulveret, og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.
Tips!

Disse kjøttbollene kan du fint lage i store porsjoner og fryse ned.

Kommentar

Kommentarer

  • Veronica

    3 år siden
    Denne syns jeg ble litt tørr uten saus eller lignende til, så vi brukte Sweet and sour på flaske som en "dip" til kjøttbollene.

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Veronica, Jeg er veldig glad i saus selv, så skjønner godt hva du mener. Smart tips. Det går også ann å lage en tomatsalsa og ha til, eller rømmedressing - eller om det er lørdag så kan man kanskje unne seg bearnaissaus :)

      Kommenter  (2)


Det er mye kjærlighet i god mat