Tacokjøttboller med potetmos

(27)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Taco er populært, og disse barnevennlige tacokjøttbollene blir fort en ny favoritt i familien.

Antall porsjoner

Ingredienser

800 gsvinekjøttdeig
1 posetacokrydder
2 ssTINE Meierismør til steking
6 dlvann
2 ssTINE Meierismør
¼ tssalt
4 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett eller vann
2 poserpotetmospulver

Slik gjør du det

    1. Bland kjøttdeig og tacokrydder i en bolle. Lag små kjøttboller med en spiseskje.
    2. Smelt smør i en stekepanne. Stek kjøttbollene på alle sider til de er gjennomstekte.
    3. Kok opp vann med smør og salt. Ta kjelen til side, og hell i melk eller vann, avhengig av hva det står på potetmosposen. Dryss i potetmospulveret, og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.

Tips:

Disse kjøttbollene kan du fint lage i store porsjoner og fryse ned.

Kommentarer

  Legg til kommentar