placeholder image
0

Svinespyd med chilisaus og peanøtter

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

På et hjørne i Hanoi står den samme unge damen hver dag med en liten kulegrill der hun tilbereder små spyd med svinekjøtt. Hun gir spydene et lett lag med spicy saus, før hun griller dem til perfeksjon.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 pakkegrillspyd av tre
800 gsvinenakke, eller nakkekoteletter
½ tssalt
¼ tspepper
4 tschilisaus
1 dlpeanøtter
20 stkfriske blader koriander
4 ssTINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

    1. Legg trespydene i vann i 30 minutter slik at de ikke brenner når du griller.
    2. Del kjøttet i strimler og tre det på grillspydene.
    3. Ha på salt og pepper.
    4. Grill spydene over kull til de er halvferdige.
    5. Pensle chilisaus på kjøttet og grill noen minutter til du har et karamellisert resultat.
    6. Rist peanøtter i en tørr panne. Pakk kjøttet inn i salatblader, grovhakk nøttene og strø over kjøttet. Dryss over koriander og lettrømme.

Kommentarer