
Svinespyd med chilisaus og peanøtter
På et hjørne i Hanoi står den samme unge damen hver dag med en liten kulegrill der hun tilbereder små spyd med svinekjøtt. Hun gir spydene et lett lag med spicy saus, før hun griller dem til perfeksjon.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Legg trespydene i vann i 30 minutter slik at de ikke brenner når du griller.
- 2
Del kjøttet i strimler og tre det på grillspydene.
- 3
Ha på salt og pepper.
- 4
Grill spydene over kull til de er halvferdige.
- 5
Pensle chilisaus på kjøttet og grill noen minutter til du har et karamellisert resultat.
- 6
Rist peanøtter i en tørr panne. Pakk kjøttet inn i salatblader, grovhakk nøttene og strø over kjøttet. Dryss over koriander og lettrømme.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


