Koteletter i sursøt saus

Svinekoteletter i sursøt saus

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Oppskrift på sursøte svinekoteletter med inspirasjon fra Asia. Retten kan varieres med alle dine favorittgrønnsaker.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Stekepanne med lokk

Pasta:

300 g ukokte pastaskruer

Grønnsaker:

1 stk brokkoli
3 ss vårløk

Appelsinsaus:

2 ss appelsinmarmelade
½ dl Sunniva® Original Appelsinjuice
2 ss soyasaus
2 ss sennep
½ ts chilipulver

Kotelett:

4 stk nakkekoteletter
½ ts salt
½ ts pepper
2 ss olje

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisningen på pakken.
    2. Skyll og rens brokkoli og vårløk. Del brokkolien i små buketter og skjær vårløken i tynne skiver.
    3. Bland marmelade, appelsinjuice, soyasaus, sennep og chili i en liten bolle. Rør godt.
    4. Varm opp en stekepanne på forholdsvis sterk varme. Krydre kotelett med salt og pepper og brun dem raskt på begge sider i olje.
    5. Skru ned varmen og hell appelsinblandingen over kotelettene.
    6. Ha på lokk og la kotelettene trekke til de er gjennomstekte og møre, ca 15 minutter. Snu med jevne mellomrom. Ha vårløken på kotelettene de siste 5 minuttene.
    7. Kok brokkoli til den er mør, men fremdeles har tyggemotstand, i 3-5 minutter.
Tips!

Du kan bytte ut pastaen med ris.

Kommentar

Kommentarer

  • Elisabeth

    2 år siden
    Har testa denne oppskriften i dag, å det var nyyyydelig. Åsså så lettvint og fort gjort ?

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Elisabeth, Så bra at det smakte nydelig og at det var lettvint :) God matlaging videre!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat