Pasta og pølseform
Enkel•45 min30 min
Pølser og pasta er mange barns favoritter. Denne gode gratengen er en sikker barnevinner og en herlig hverdagsmiddag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
5 dlkokt makaroni eller annen pasta
-
1 stkpurre
-
3 stkpaprika (gjerne ulik farge)
-
200 gwienerpølser (gjerne kyllingpølser)
-
1 ss
-
1 tsrosmarin
-
1 tssalt
-
¼ tspepper
-
4 stkegg
-
3 dl
-
1 dl
-
1 dlNorvegia® Revet
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram en ildfast form.
-
2
Hvis du ikke har pastarester, må du koke pastaen som anvist på pakken i rikelig med lettsaltet vann.
-
3
Skjær purre og paprika i strimler. Skjær pølsene i passe tykke skiver.
-
4
Stek purre, paprika og pølse i smør i en stekepanne på middels sterk varme. Sil vannet av pastaen og rør inn kokt pasta. Smak til med rosmarin, salt og pepper. Hell alt i en smurt ildfast form.
-
5
Visp sammen egg, fløte og melk. Hell det i formen og strø over den revne osten. Stek pølse- og pastaformen midt i ovnen i ca. 30 minutter.