Pasta og pølseform

Pasta og pølseform

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 45 min
  • 30 min
Pølser og pasta er mange barns favoritter. Denne gode gratengen er en sikker barnevinner og en herlig hverdagsmiddag.

Ingredienser

Antall porsjoner

5 dl kokt makaroni eller annen pasta
1 stk purre
3 stk paprika (gjerne ulik farge)
200 g wienerpølser (gjerne kyllingpølser)
1 ss TINE Meierismør
1 ts rosmarin
1 ts salt
¼ ts pepper
4 stk egg
3 dl TINE Matfløte
1 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 dl Norvegia® Revet

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram en ildfast form.
    2. Hvis du ikke har pastarester, må du koke pastaen som anvist på pakken i rikelig med lettsaltet vann.
    3. Skjær purre og paprika i strimler. Skjær pølsene i passe tykke skiver.
    4. Stek purre, paprika og pølse i smør i en stekepanne på middels sterk varme. Sil vannet av pastaen og rør inn kokt pasta. Smak til med rosmarin, salt og pepper. Hell alt i en smurt ildfast form.
    5. Visp sammen egg, fløte og melk. Hell det i formen og strø over den revne osten. Stek pølse- og pastaformen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Tips!

Du kan variere med ulike typer kjøtt. Erstatt gjerne pølsebitene med revet kyllingkjøtt, stekte biter av kyllingfilet, sprøstekt bacon eller bogskinke skåret i terninger.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat