Skip to main content

Pasta og pølseform

Enkel
45min

Pølser og pasta er mange barns favoritter. Denne gode gratengen er en sikker barnevinner og en herlig hverdagsmiddag.

3.9
(263)
Next ImagePasta og pølseform

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

5 dl
kokt makaroni eller annen pasta
1 stk
purre
3 stk
paprika (gjerne ulik farge)
200 g
wienerpølse (gjerne kyllingpølser)
1 ts
rosmarin
1 ts
salt
0.25 ts
pepper
4 stk
egg
1 dl
Norvegia® Revet

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram en ildfast form.

  2. Hvis du ikke har pastarester, må du koke pastaen som anvist på pakken i rikelig med lettsaltet vann.

  3. Skjær purre og paprika i strimler. Skjær pølsene i passe tykke skiver.

  4. Stek purre, paprika og pølse i smør i en stekepanne på middels sterk varme. Sil vannet av pastaen og rør inn kokt pasta. Smak til med rosmarin, salt og pepper. Hell alt i en smurt ildfast form.

  5. Visp sammen egg, fløte og melk. Hell det i formen og strø over den revne osten. Stek pølse- og pastaformen midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan variere med ulike typer kjøtt. Erstatt gjerne pølsebitene med revet kyllingkjøtt, stekte biter av kyllingfilet, sprøstekt bacon eller bogskinke skåret i terninger.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter