Pølsegrateng

Pølsegrateng

9
  • Enkel
  • 45 min
Oppskrift på en enkel og god pølsegrateng som passer godt som middagstips i hverdagen. En barnevennlig middag med gode smaker som kjøttpølse, basilikum, sennep, løk og paprika. 

Ingredienser

3 stk smaksterke pølser
1 stk rød paprika
6 stk poteter
2 stk løk
2 ss TINE Meierismør
1 ts salt
¼ ts nykvernet pepper
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 ss sennep
1 dl Jarlsberg® Revet
3 ss finhakket frisk basilikum

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Skjær pølse i skiver. Del paprika, ta ut kjernehus og skjær den i strimler. Skrell potet og løk og skjær i skiver.
    3. Stek pølsene gylne i litt smør i varm panne, bland med potetene, paprikaen og løken og stek til det begynner å få litt farge. Strø over salt og pepper.
    4. Bland crème fraîche og sennep med pølseblandingen og legg alt i en ildfast form. Strø over ost. Stek i ovn i ca. 30 minutter. Server gjerne med frisk basilikum.

Kommentarer

  • Magny

    2 år siden
    Lager den nå for første gang, og jeg har stekt løk og poteter i skiver, myke og fine, og så steker jeg pølse og paprika sammen, slår over det andre da blir det ekstra enkelt når vi kommer sent hjem til middag,

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Høres ut som du har en god middag i vente, Magny :) Pølsegrateng er aldri feil. God fornøyelse!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat