
Pølsegrateng
Enkel•45 min min
Oppskrift på en enkel og god pølsegrateng som passer godt som middagstips i hverdagen. En barnevennlig middag med gode smaker som kjøttpølse, basilikum, sennep, løk og paprika.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 stksmaksterke pølser
-
1 stkrød paprika
-
6 stkpoteter
-
2 stkløk
-
2 ss
-
1 tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
2 dl
-
2 sssennep
-
1 dlJarlsberg® Revet
-
3 ssfinhakket frisk basilikum
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
-
2
Skjær pølse i skiver. Del paprika, ta ut kjernehus og skjær den i strimler. Skrell potet og løk og skjær i skiver.
-
3
Stek pølsene gylne i litt smør i varm panne, bland med potetene, paprikaen og løken og stek til det begynner å få litt farge. Strø over salt og pepper.
-
4
Bland crème fraîche og sennep med pølseblandingen og legg alt i en ildfast form. Strø over ost. Stek i ovn i ca. 30 minutter. Server gjerne med frisk basilikum.