
Pølsegrateng
Oppskrift på en enkel og god pølsegrateng som passer godt som middagstips i hverdagen. En barnevennlig middag med gode smaker som kjøttpølse, sennep, løk og paprika.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Skjær pølse i skiver. Del paprika, ta ut kjernehus og skjær den i strimler. Skrell potet og løk og skjær i skiver.
- 3
Stek pølsene gylne i litt smør i varm panne, bland med potetene, paprikaen og løken og stek til det begynner å få litt farge. Strø over salt og pepper.
- 4
Bland crème fraîche og sennep i en bolle. Ha potet- og pølseblandingen i en ildfast form. Hell over blandingen med crème fraîche og topp med revet ost. Stek i ovn i ca. 30 minutter. Server gjerne med frisk rosmarin.
Tips
Det smaker godt med litt frisk sitron i crème fraîche-sausen.
Tips