Kremet påskegryte

Kremet påskegryte

4
35
Enkel35 min
Denne påskegryten er en enkel og smakfull middag som er fin å servere uansett om du feirer påsken hjemme eller på hytta.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 500 g
    mørt oksekjøtt , i renskårne biter
  • 2 ss
  • 1 stk
    grovhakket løk
  • 200 g
    sjampinjong , i skiver
  • 1 stk
    rød paprika , i strimler
  • 1 ss
    hvetemel
  • 3 dl
    buljong
  • 2 dl
  • 1 ts
    salt
  • 1 ts
    nykvernet pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær kjøttet i strimler og brun det lett i smør. Tilsett løk og sopp og la det surre sammen med kjøttet.

  2. 2

    Legg kjøttblandingen lagvis med strimlet paprika i en gryte. Dryss melet i pannen, spe med buljong og kok et par minutter.

  3. 3

    Rør i Crème Fraîche og hell blandingen i gryten. La gryten småkoke til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.

Del denne oppskriften: