Kremet påskegryte
Enkel•35 min min
Denne påskegryten er en enkel og smakfull middag som er fin å servere uansett om du feirer påsken hjemme eller på hytta.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
500 gmørt oksekjøtt , i renskårne biter
-
2 ss
-
1 stkgrovhakket løk
-
200 gsjampinjong , i skiver
-
1 stkrød paprika , i strimler
-
1 sshvetemel
-
3 dlbuljong
-
2 dl
-
1 tssalt
-
1 tsnykvernet pepper
Slik gjør du det
-
1
Skjær kjøttet i strimler og brun det lett i smør. Tilsett løk og sopp og la det surre sammen med kjøttet.
-
2
Legg kjøttblandingen lagvis med strimlet paprika i en gryte. Dryss melet i pannen, spe med buljong og kok et par minutter.
-
3
Rør i Crème Fraîche og hell blandingen i gryten. La gryten småkoke til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.