Kremet påskegryte

Kremet påskegryte

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 35 min
Denne påskegryten er en enkel og smakfull middag som er fin å servere uansett om du feirer påsken hjemme eller på hytta.

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g mørt oksekjøtt , i renskårne biter
2 ss TINE Meierismør
1 stk grovhakket løk
200 g sjampinjong , i skiver
1 stk rød paprika , i strimler
1 ss hvetemel
3 dl buljong
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 ts salt
1 ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Skjær kjøttet i strimler og brun det lett i smør. Tilsett løk og sopp og la det surre sammen med kjøttet.
    2. Legg kjøttblandingen lagvis med strimlet paprika i en gryte. Dryss melet i pannen, spe med buljong og kok et par minutter.
    3. Rør i Crème Fraîche og hell blandingen i gryten. La gryten småkoke til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.
Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat