
Koteletter med dampede grønnsaker
Enkel•30 min min
Nakkekoteletter er perfekt middagsmat som passer godt i en travel hverdag. Server med dampede grønnsaker og poteter.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 stkmiddels store poteter
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
4 stknakkekoteletter av svin
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
½ stkblomkål
-
½ stkbrokkoli
-
2 stkgulrøtter
-
8 ss
-
1 dlpersille
Slik gjør du det
-
1
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
-
2
Smelt smør i en varm stekepanne. Brun kotelett raskt i pannen og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la kotelettene ettersteke med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
-
3
Del blomkål, brokkoli og gulrot i passende serveringsstykker og damp dem i en kjele over dampinnsats, eller kok dem i lettsaltet vann i ca. 10 minutter. Stikk med en kniv for å kjenne når de er ferdigkokt.
-
4
Server hver kotelett med kokte poteter, dampede grønnsaker og Kesam. Pynt med litt persille.