Koteletter med dampede grønnsaker

Koteletter med dampede grønnsaker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Nakkekoteletter er perfekt middagsmat som passer godt i en travel hverdag. Server med dampede grønnsaker og poteter.

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk middels store poteter
1 ss TINE Meierismør til steking
4 stk nakkekoteletter av svin
¼ ts salt
¼ ts pepper
½ stk blomkål
½ stk brokkoli
2 stk gulrøtter
8 ss Kesam® Mager Naturell 300 g
1 dl persille

Slik gjør du det

    1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
    2. Smelt smør i en varm stekepanne. Brun kotelett raskt i pannen og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la kotelettene ettersteke med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
    3. Del blomkål, brokkoli og gulrot i passende serveringsstykker og damp dem i en kjele over dampinnsats, eller kok dem i lettsaltet vann i ca. 10 minutter. Stikk med en kniv for å kjenne når de er ferdigkokt.
    4. Server hver kotelett med kokte poteter, dampede grønnsaker og Kesam. Pynt med litt persille.
Tips!

Svinekoteletter er mørt kjøtt som stekes ferdig på få minutter. Skjærer du vekk fettranden på koteletten, er det dessuten svært magert kjøtt.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat