Karbonader av rotgrønnsaker

Karbonader av rotgrønnsaker

Kommentarer 0
  • Middels
  • 30 min
Oppskrift på vegetarkarbonader med smak av sennep og persille. Prøv en kjøttfri middag!

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g gulrøtter
150 g kålrot
150 g sellerirot
150 g pastinakk
1 stk løk
1 ss olje
3 stk egg
½ dl hvetemel
1 ss grov sennep
2 ss hakket persille
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Skrell gulrot, kålrot, sellerirot og pastinakk, og riv dem grovt på et rivjern. Skjær løk i strimler.
    2. Stek rotgrønnsaker og løk i olje til alt er litt mykt. Avkjøl noe.
    3. Bland inn egg, mel, sennep og persille. Krydre med salt og pepper.
    4. Stek kaker av røren i olje. Stek på begge sider til de er gjennomstekt.
Tips!

Hvis du har kokte grønnsaksrester i kjøleskapet, kan de hakkes opp og brukes i denne oppskriften.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat