Karbonader av rotgrønnsaker

(17)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Oppskrift på vegetarkarbonader med smak av sennep og persille. Prøv en kjøttfri middag!

Antall porsjoner

Ingredienser

200 ggulrøtter
150 gkålrot
150 gsellerirot
150 gpastinakk
1 stkløk
1 ssolje
3 stkegg
½ dlhvetemel
1 ssgrov sennep
2 sshakket persille
¼ tssalt
¼ tspepper

Slik gjør du det

    1. Skrell gulrot, kålrot, sellerirot og pastinakk, og riv dem grovt på et rivjern. Skjær løk i strimler.
    2. Stek rotgrønnsaker og løk i olje til alt er litt mykt. Avkjøl noe.
    3. Bland inn egg, mel, sennep og persille. Krydre med salt og pepper.
    4. Stek kaker av røren i olje. Stek på begge sider til de er gjennomstekt.

Tips:

Hvis du har kokte grønnsaksrester i kjøleskapet, kan de hakkes opp og brukes i denne oppskriften.

Kommentarer

  Legg til kommentar