Karbonader av rotgrønnsaker

Karbonader av rotgrønnsaker

0
30
Middels30 min
Oppskrift på vegetarkarbonader med smak av sennep og persille. Prøv en kjøttfri middag!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 200 g
    gulrøtter
  • 150 g
    kålrot
  • 150 g
    sellerirot
  • 150 g
    pastinakk
  • 1 stk
    løk
  • 1 ss
    olje
  • 3 stk
    egg
  • ½ dl
    hvetemel
  • 1 ss
    grov sennep
  • 2 ss
    hakket persille
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Skrell gulrot, kålrot, sellerirot og pastinakk, og riv dem grovt på et rivjern. Skjær løk i strimler.

  2. 2

    Stek rotgrønnsaker og løk i olje til alt er litt mykt. Avkjøl noe.

  3. 3

    Bland inn egg, mel, sennep og persille. Krydre med salt og pepper.

  4. 4

    Stek kaker av røren i olje. Stek på begge sider til de er gjennomstekt.

Tips

Hvis du har kokte grønnsaksrester i kjøleskapet, kan de hakkes opp og brukes i denne oppskriften.

Del denne oppskriften: