Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Grønnsakspanne med kjøttdeig

Enkel
30min

En rask og enkel middag i en panne, med velkjente ingredienser som kjøttdeig, gulrot, løk, erter, tomat, hvitløk og urter.

3.5
(19)
Next ImageGrønnsakspanne med kjøttdeig

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
kjøttdeig
1 ss
solsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking
3 stk
gulrot
2 stk
løk
2 stk
hvitløksfedd
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 ts
paprikapulver
1 ts
oregano/mynte
1 ts
timian
1 boks
hermetiske tomater à 400 g
150 g
frosne erter

Fremgangsmåte

  1. Stek kjøttdeig i olje i en stekepanne til den er godt brunet, i ca. 5 minutter.

  2. Skrell og hakk gulrot, løk og hvitløk i mindre biter. Ha det i panna. La det steke sammen i ca. 5 minutter.

  3. Krydre med salt, pepper, paprikapulver, oregano og timian.

  4. Tilsett hakkede tomater. La retten småkoke til den begynner å tykne, i ca. 10 minutter.

  5. Tilsett erter og la dem bli gjennomvarme, 1–2 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bytt gjerne ut kjøttdeig med karbonadedeig dersom du ønsker en magrere variant.

Flere fristende oppskrifter