Grønnsakspanne med kjøttdeig

Grønnsakspanne med kjøttdeig

0
15
Enkel30 min
En rask og enkel middag i en panne, med velkjente ingredienser som kjøttdeig, gulrot, løk, erter, tomat, hvitløk og urter.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    kjøttdeig
  • 1 ss
    solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
  • 3 stk
    gulrøtter
  • 2 stk
    løk
  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 ts
    paprikapulver
  • 1 ts
    oregano
  • 1 ts
    timian
  • 1 boks
    hermetiske tomater à 400 g
  • 150 g
    frosne erter

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek kjøttdeig i olje i en stekepanne til den er godt brunet, i ca. 5 minutter.

  2. 2

    Skrell og hakk gulrot, løk og hvitløk i mindre biter. Ha det i panna. La det steke sammen i ca. 5 minutter.

  3. 3

    Krydre med salt, pepper, paprikapulver, oregano og timian.

  4. 4

    Tilsett hakkede tomater. La retten småkoke til den begynner å tykne, i ca. 10 minutter.

  5. 5

    Tilsett erter og la dem bli gjennomvarme, 1–2 minutter.

Tips

Bytt gjerne ut kjøttdeig med karbonadedeig dersom du ønsker en magrere variant.

Del denne oppskriften: