
Grønnsakspanne med kjøttdeig
Enkel•30 min min
En rask og enkel middag i en panne, med velkjente ingredienser som kjøttdeig, gulrot, løk, erter, tomat, hvitløk og urter.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gkjøttdeig
-
1 sssolsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
-
3 stkgulrøtter
-
2 stkløk
-
2 stkhvitløksfedd
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 tspaprikapulver
-
1 tsoregano/mynte
-
1 tstimian
-
1 bokshermetiske tomater à 400 g
-
150 gfrosne erter
Slik gjør du det
-
1
Stek kjøttdeig i olje i en stekepanne til den er godt brunet, i ca. 5 minutter.
-
2
Skrell og hakk gulrot, løk og hvitløk i mindre biter. Ha det i panna. La det steke sammen i ca. 5 minutter.
-
3
Krydre med salt, pepper, paprikapulver, oregano og timian.
-
4
Tilsett hakkede tomater. La retten småkoke til den begynner å tykne, i ca. 10 minutter.
-
5
Tilsett erter og la dem bli gjennomvarme, 1–2 minutter.