Grønnsakspanne med kjøttdeig

Grønnsakspanne med kjøttdeig

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
En rask og enkel middag i en panne, med velkjente ingredienser som kjøttdeig, gulrot, løk, erter, tomat, hvitløk og urter.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g kjøttdeig
1 ss solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
3 stk gulrøtter
2 stk løk
2 stk hvitløksfedd
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ts paprikapulver
1 ts oregano
1 ts timian
1 boks hermetiske tomater à 400 g
150 g frosne erter

Slik gjør du det

    1. Stek kjøttdeig i olje i en stekepanne til den er godt brunet, i ca. 5 minutter.
    2. Skrell og hakk gulrot, løk og hvitløk i mindre biter. Ha det i panna. La det steke sammen i ca. 5 minutter.
    3. Krydre med salt, pepper, paprikapulver, oregano og timian.
    4. Tilsett hakkede tomater. La retten småkoke til den begynner å tykne, i ca. 10 minutter.
    5. Tilsett erter og la dem bli gjennomvarme, 1–2 minutter.
Tips!

Bytt gjerne ut kjøttdeig med karbonadedeig dersom du ønsker en magrere variant.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat