
Fajitas med strimlet svinekjøtt
Det meksikanske kjøkkenet har mer å by på enn folkefavoritten taco. Her fylles tortillalefser eller wraps med stekt eller grillet svinekjøtt, løk og paprika.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Del paprika i to, fjern kjerne og frø og del i strimler.
- 2
Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. 3 minutter. Tilsett strimlet paprika, løkbåter og kryddermiks og fres videre i 3 minutter.
- 3
Del avokado i biter og fyll tortillalefser med avokado, kjøtt- og grønnsaksblanding, rømme og salsa.
Tips
Har du tid, er det ekstra godt å grille tortillalefsene raskt i en grillpanne før servering.
Tips
Gjør dette til et festmåltid ved å bytte ut stekt svinekjøtt med grillet oksefilet.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

