Oppskrift på Fajitas med strimlet svinekjøtt
2

Fajitas med strimlet svinekjøtt

(21)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Det meksikanske kjøkkenet har mer å by på enn folkefavoritten taco. Her fylles tortillalefser eller wraps med stekt eller grillet svinekjøtt, løk og paprika.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkrød paprika i strimler
1 stkgul paprika i strimler
1 stkgrønn paprika i strimler
400 gstrimlet svinekjøtt
1 stkfinhakket hvitløksfedd
1 ssTINE Meierismør
1 stkrødløk i tynne båter
2 ssfajita kryddermiks

Til servering

2 stkavokadoer
8 stktortillalefser
3 dlTINE Lettrømme 18 %
3 glasstomatsalsa

Slik gjør du det

    1. Del paprika i to, fjern kjerne og frø og del i strimler.
    2. Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. 3 minutter. Tilsett strimlet paprika, løkbåter og kryddermiks og fres videre i 3 minutter.
    3. Del avokado i biter og fyll tortillalefser med avokado, kjøtt- og grønnsaksblanding, rømme og salsa.

      Tips:

      Har du tid, er det ekstra godt å grille tortillalefsene raskt i en grillpanne før servering.

Tips:

Gjør dette til et festmåltid ved å bytte ut stekt svinekjøtt med grillet oksefilet.

Kommentarer