Skip to main content

Fajitas med strimlet svinekjøtt

Enkel
20min

Det meksikanske kjøkkenet har mer å by på enn folkefavoritten taco. Her fylles tortillalefser eller wraps med stekt eller grillet svinekjøtt, løk og paprika.

3.7
(93)
Next ImageFajitas med strimlet svinekjøtt

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
rød paprika i strimler
1 stk
gul paprika i strimler
1 stk
grønn paprika i strimler
400 g
strimlet svinekjøtt
1 stk
finhakket hvitløksfedd
1 stk
rødløk i tynne båter
2 ss
fajita kryddermiks

Til servering

2 stk
avokado
8 stk
tortillalefse
3 glass
tomatsalsa

Fremgangsmåte

  1. Del paprika i to, fjern kjerne og frø og del i strimler.

  2. Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. 3 minutter. Tilsett strimlet paprika, løkbåter og kryddermiks og fres videre i 3 minutter.

  3. Del avokado i biter og fyll tortillalefser med avokado, kjøtt- og grønnsaksblanding, rømme og salsa.

    Tips

    Har du tid, er det ekstra godt å grille tortillalefsene raskt i en grillpanne før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Gjør dette til et festmåltid ved å bytte ut stekt svinekjøtt med grillet oksefilet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter