Fajitas med strimlet svinekjøtt

Fajitas med strimlet svinekjøtt

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Det meksikanske kjøkkenet har mer å by på enn folkefavoritten taco. Her fylles tortillalefser eller wraps med stekt eller grillet svinekjøtt, løk og paprika.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk rød paprika i strimler
1 stk gul paprika i strimler
1 stk grønn paprika i strimler
400 g strimlet svinekjøtt
1 stk finhakket hvitløksfedd
1 ss TINE Meierismør
1 stk rødløk i tynne båter
2 ss fajita kryddermiks

Til servering

2 stk avokadoer
8 stk tortillalefser
3 dl TINE Lettrømme 18 %
3 glass tomatsalsa

Slik gjør du det

    1. Del paprika i to, fjern kjerne og frø og del i strimler.
    2. Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. 3 minutter. Tilsett strimlet paprika, løkbåter og kryddermiks og fres videre i 3 minutter.
    3. Del avokado i biter og fyll tortillalefser med avokado, kjøtt- og grønnsaksblanding, rømme og salsa.
      Tips!

      Har du tid, er det ekstra godt å grille tortillalefsene raskt i en grillpanne før servering.

Tips!

Gjør dette til et festmåltid ved å bytte ut stekt svinekjøtt med grillet oksefilet.

Kommentar

Kommentarer

  • Morten-knuppen

    3 år siden
    Herlig rett! Namnam :P

    Kommenter  (1)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig ansvarlig

      3 år siden
      Hei Morten, Så hyggelig å høre at du likte oppskriften. God helg :)

      Kommenter  (2)


Det er mye kjærlighet i god mat