
Fajitas med strimlet svinekjøtt
Enkel•20 min min
Det meksikanske kjøkkenet har mer å by på enn folkefavoritten taco. Her fylles tortillalefser eller wraps med stekt eller grillet svinekjøtt, løk og paprika.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkrød paprika i strimler
-
1 stkgul paprika i strimler
-
1 stkgrønn paprika i strimler
-
400 gstrimlet svinekjøtt
-
1 stkfinhakket hvitløksfedd
-
1 ss
-
1 stkrødløk i tynne båter
-
2 ssfajita kryddermiks
Til servering
-
2 stkavokado
-
8 stktortillalefser
-
3 dl
-
3 glasstomatsalsa
Slik gjør du det
-
1
Del paprika i to, fjern kjerne og frø og del i strimler.
-
2
Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. 3 minutter. Tilsett strimlet paprika, løkbåter og kryddermiks og fres videre i 3 minutter.
-
3
Del avokado i biter og fyll tortillalefser med avokado, kjøtt- og grønnsaksblanding, rømme og salsa.
Tips
Har du tid, er det ekstra godt å grille tortillalefsene raskt i en grillpanne før servering.