Fajitas med strimlet svinekjøtt

Fajitas med strimlet svinekjøtt

2
46
Enkel20 min
Det meksikanske kjøkkenet har mer å by på enn folkefavoritten taco. Her fylles tortillalefser eller wraps med stekt eller grillet svinekjøtt, løk og paprika.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    rød paprika i strimler
  • 1 stk
    gul paprika i strimler
  • 1 stk
    grønn paprika i strimler
  • 400 g
    strimlet svinekjøtt
  • 1 stk
    finhakket hvitløksfedd
  • 1 ss
  • 1 stk
    rødløk i tynne båter
  • 2 ss
    fajita kryddermiks

Til servering

Slik gjør du det

  1. 1

    Del paprika i to, fjern kjerne og frø og del i strimler.

  2. 2

    Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. 3 minutter. Tilsett strimlet paprika, løkbåter og kryddermiks og fres videre i 3 minutter.

  3. 3

    Del avokado i biter og fyll tortillalefser med avokado, kjøtt- og grønnsaksblanding, rømme og salsa.

    Tips

    Har du tid, er det ekstra godt å grille tortillalefsene raskt i en grillpanne før servering.

Tips

Gjør dette til et festmåltid ved å bytte ut stekt svinekjøtt med grillet oksefilet.

Del denne oppskriften: