Fajitasdipp

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smaksrik og god dipp som passer perfekt til grønnsaker, chips og i tacolompa.

Antall porsjoner

Utstyr

Stekepanne

Ingredienser

2 ssOld El Paso Fajita Spice Mix
3 dlTINE Lettrømme 18 %
1 stklime, saft og skall
1 tsflytende honning
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Rist kryddermiks i en tørr stekepanne på middels varme i noen minutter. Avkjøl kryddermiksen.
    2. Bland rømme og kryddermiks
    3. Vask lime. Riv av det grønne på limeskallet med ett rivjern. Del frukten og skvis ut saften. Tilsett limeskall, limesaft og honning i rømmedippen og bland godt.

Tips:

Ønsker du en mer spicy variant, kan du smake til med litt cayennepepper eller chilipulver.

Kommentarer

  Legg til kommentar