Fajitasdipp

Fajitasdipp

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Smaksrik og god dipp som passer perfekt til grønnsaker, chips og i tacolompa.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Stekepanne
2 ss Old El Paso Fajita Spice Mix
3 dl TINE Lettrømme 18 %
1 stk lime , saft og skall
1 ts flytende honning

Slik gjør du det

    1. Rist kryddermiks i en tørr stekepanne på middels varme i noen minutter. Avkjøl kryddermiksen.
    2. Bland rømme og kryddermiks
    3. Vask lime. Riv av det grønne på limeskallet med ett rivjern. Del frukten og skvis ut saften. Tilsett limeskall, limesaft og honning i rømmedippen og bland godt.
Tips!

Ønsker du en mer spicy variant, kan du smake til med litt cayennepepper eller chilipulver.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat