Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Enchiladas med kjøttdeig

Enkel
30min

Enchilada er gratinerte og kjøttfylte tortillalefser fra Mexico. Her hjemme spiser vi ofte enchilladas som kosemat på fredag.

4
(321)
Lagre
Skriv ut
Enchiladas med kjøttdeig

Ingredienser

Tomatsaus:

1 stk
løk
½ stk
rød chili
2 stk
hvitløksfedd
2 ss
olivenolje
400 g
hermetiske tomater (400 g = 1 boks)
½ ts
salt
1 ss
sukker

Enchilada:

400 g
kjøttdeig
½ ts
salt
¼ ts
pepper
2 ts
tacokrydder (kan sløyfes)
1 stk
løk
1 stk
rød paprika
1 stk
grønn paprika
8 stk
tortillalefse, gjerne fullkorn
200 g
Norvegia® Revet eller annen revet gulost

Slik gjør du

Tomatsaus:

Enchillada:

Tips

Hvis du ønsker en magrere variant, kan du fint erstatte kjøttdeig med kyllingkjøttdeig, karbonadedeig eller kjøttdeig av svin. Strimler av skinke smaker også godt som fyll.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter