Biff med peppersmør

Biff med peppersmør

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Biff av entrecôte er godt både grillet og stekt i panne. Hjemmelaget peppersmør smaker nydelig på toppen.

Ingredienser

Antall porsjoner

750 g poteter
2 ss solsikkeolje , rapsolje eller annen olje til steking
½ ts salt
½ ts pepper
12 stk cherrytomater
4 stk entrecôte
1 ss TINE Meierismør

Peppersmør:

250 g TINE Meierismør til steking
2 ss rosépepper
2 ss grønn pepper

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 200°C.
    2. Del potet i biter og legg i en ildfast form. Hell over litt solsikkeolje og strø på salt og pepper. Stek potetene i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre.
    3. Bak tomatene sammen med potetene i en annen ildfast form eller legg dem sammen i en større form.
    4. Tørk kjøttet og stek i smør på sterk varme i pannen i ca. 2 minutter på hver side, alt etter hvor mye du ønsker kjøttet stekt.
    5. Bland mykrørt smør og pepper. Legg det på matpapir eller folie og trill til en pølse. Sett peppersmøret kaldt til det stivner.
    6. La kjøttet hvile litt før det serveres med en klatt peppersmør, poteter og grønnsaker.
Tips!

Hjemmelaget kryddersmør er holdbart 2–3 uker i kjøleskap.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat