Asiatiske svinekjøttkaker

Asiatiske svinekjøttkaker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Svinekjøttets allsidighet gjør det til en velbrukt ingrediens i matretter over hele verden. Dette er en spennende oppskrift på middag for hele familien.

Ingredienser

Antall porsjoner

Svinekjøttkaker:

2 stk hvitløksfedd
1 stk rød chili
3 ss koriander
3 stk vårløk
1 stk revet skall av lime
600 g svinekjøttdeig
1 stk egg
2 ss potetmel
¼ ts salt
1 ss TINE Meierismør eller olje til steking

Nudler:

250 g eggnudler

Wokgrønnsaker:

½ stk paprika
½ stk løk
2 stk gulrøtter
200 g sjampinjong
100 g brokkoli
4 ss teriyakisaus eller sweet chilisaus

Slik gjør du det

    1. Hakk hvitløk, chili, koriander og vårløk. Riv limeskallet.
    2. Ha svinekjøttdeig, egg, potetmel, hvitløk, chili, lime og koriander i en bolle, og krydre med salt. Kna sammen til en jevn farse. Vend i vårløk.
    3. Form farsen til kaker. Stek kakene på begge sider på middels varme til de er gjennomstekte.
  1. Nudler:

    1. Kok nudlene som anvist på pakken.
      Tips!

      Eggenudler kan byttes ut med ris eller pasta.

  2. Wokgrønnsaker:

    1. Skjær paprika, løk, gulrot, sjampinjong og brokkoli i like store biter. Wok grønnsakene. Ha i teriyakisaus eller sweet chilisaus.
Tips!

Farsen smaker også godt i suppe. Lag små kjøttboller og kok dem i en god buljong sammen med friske grønnsaker.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat