Asiatiske svinekjøttkaker
Enkel•30 min min
Svinekjøttets allsidighet gjør det til en velbrukt ingrediens i matretter over hele verden. Dette er en spennende oppskrift på middag for hele familien.
Ingredienser
Antall porsjoner
Svinekjøttkaker:
-
2 stkhvitløksfedd
-
1 stkrød chili
-
3 sskoriander
-
3 stkvårløk
-
1 stkrevet skall av lime
-
600 gsvinekjøttdeig
-
1 stkegg
-
2 sspotetmel
-
¼ tssalt
-
1 ssTINE® Meierismør eller olje til steking
Nudler:
-
250 geggnudler
Wokgrønnsaker:
-
½ stkpaprika
-
½ stkløk
-
2 stkgulrøtter
-
200 gsjampinjong
-
100 gbrokkoli
-
4 ssteriyakisaus eller sweet chilisaus
Slik gjør du det
-
1
Hakk hvitløk, chili, koriander og vårløk. Riv limeskallet.
-
2
Ha svinekjøttdeig, egg, potetmel, hvitløk, chili, lime og koriander i en bolle, og krydre med salt. Kna sammen til en jevn farse. Vend i vårløk.
-
3
Form farsen til kaker. Stek kakene på begge sider på middels varme til de er gjennomstekte.
Nudler:
-
4
Kok nudlene som anvist på pakken.
Tips
Eggenudler kan byttes ut med ris eller pasta.
Wokgrønnsaker:
-
5
Skjær paprika, løk, gulrot, sjampinjong og brokkoli i like store biter. Wok grønnsakene. Ha i teriyakisaus eller sweet chilisaus.