Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron

(24)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pastaretten som får selv de mest kresne til å juble av matglede. Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gfersk pasta
1 stkløk
2 stkhvitløksfedd
4 dlsopp i biter
1 ssTINE Meierismør eller olje til steking
2 dlSunniva Original Eplejuice
¼ tssalt
¼ tspepper
2 sshakket persille
½ stksitron, revet skall av
2 dlrevet parmesan
 Les kommentarer (3) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisningen på pakken.
    2. Hakk løk og hvitløk.
    3. Stek sopp, løk og hvitløk i smør eller olje. Hell over eplejuice. Krydre med salt og pepper.
    4. Vend pastaen i sausen. Ha over persille og sitron. Server med revet parmesan.

Tips:

Bruk gjerne selvplukket steinsopp eller kantarell. Østerssopp, aromasopp eller sjampinjong fra butikken er gode alternativer.

Kommentarer

  Legg til kommentar