Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron

Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron

3
  • Enkel
  • 10 min
Pastaretten som får selv de mest kresne til å juble av matglede. Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron.

Ingredienser

400 g fersk pasta
1 stk løk
2 stk hvitløksfedd
4 dl sopp i biter
1 ss TINE Meierismør eller olje til steking
2 dl Sunniva® Original Eplejuice
¼ ts salt
¼ ts pepper
2 ss hakket persille
½ stk sitron , revet skall av
2 dl revet parmesan

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisningen på pakken.
    2. Hakk løk og hvitløk.
    3. Stek sopp, løk og hvitløk i smør eller olje. Hell over eplejuice. Krydre med salt og pepper.
    4. Vend pastaen i sausen. Ha over persille og sitron. Server med revet parmesan.
Tips!

Bruk gjerne selvplukket steinsopp eller kantarell. Østerssopp, aromasopp eller sjampinjong fra butikken er gode alternativer.

Kommentarer

  • Olav Andreas

    2 år siden
    Dette ble så kvalmende søtt at jeg mistenker et kjipt triks for å selge eplejuice... Anbefaler på det sterkeste å bytte juicen ut med hvitvin og eller en lys kraft. Da blir denne retten en ekte italiener og ikke fornorsket kliss :)

     (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Olav, Så leit at det ikke falt i smak, men mange syns det er veldig godt :) Det er bra du tilpasser oppskriften etter eget ønske! God matlaging videre!

       (0)


  • A

    3 år siden
    Trenger mer løk og kanskje også ca 2ss tomatpure

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat