Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron
Enkel•10 min min
Pastaretten som får selv de mest kresne til å juble av matglede. Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gfersk pasta
-
1 stkløk
-
2 stkhvitløksfedd
-
4 dlsopp i biter
-
1 ssTINE® Meierismør eller olje til steking
-
2 dl
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 sshakket persille
-
½ stksitron , revet skall av
-
2 dlrevet parmesan
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisningen på pakken.
-
2
Hakk løk og hvitløk.
-
3
Stek sopp, løk og hvitløk i smør eller olje. Hell over eplejuice. Krydre med salt og pepper.
-
4
Vend pastaen i sausen. Ha over persille og sitron. Server med revet parmesan.