Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron

Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron

Kommentarer 3
  • Enkel
  • 10 min
Pastaretten som får selv de mest kresne til å juble av matglede. Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g fersk pasta
1 stk løk
2 stk hvitløksfedd
4 dl sopp i biter
1 ss TINE Meierismør eller olje til steking
2 dl Sunniva Original Eplejuice
¼ ts salt
¼ ts pepper
2 ss hakket persille
½ stk sitron , revet skall av
2 dl revet parmesan

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisningen på pakken.
    2. Hakk løk og hvitløk.
    3. Stek sopp, løk og hvitløk i smør eller olje. Hell over eplejuice. Krydre med salt og pepper.
    4. Vend pastaen i sausen. Ha over persille og sitron. Server med revet parmesan.
Tips!

Bruk gjerne selvplukket steinsopp eller kantarell. Østerssopp, aromasopp eller sjampinjong fra butikken er gode alternativer.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Olav Andreas

    1 år siden
    Dette ble så kvalmende søtt at jeg mistenker et kjipt triks for å selge eplejuice... Anbefaler på det sterkeste å bytte juicen ut med hvitvin og eller en lys kraft. Da blir denne retten en ekte italiener og ikke fornorsket kliss :)

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Olav, Så leit at det ikke falt i smak, men mange syns det er veldig godt :) Det er bra du tilpasser oppskriften etter eget ønske! God matlaging videre!

      Kommenter  (0)


  • A

    3 år siden
    Trenger mer løk og kanskje også ca 2ss tomatpure

    Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat