Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron

Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron

3
31
Enkel10 min
Pastaretten som får selv de mest kresne til å juble av matglede. Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    fersk pasta
  • 1 stk
    løk
  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • 4 dl
    sopp i biter
  • 1 ss
    TINE Meierismør eller olje til steking
  • 2 dl
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 2 ss
    hakket persille
  • ½ stk
    sitron , revet skall av
  • 2 dl
    revet parmesan

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta etter anvisningen på pakken.

  2. 2

    Hakk løk og hvitløk.

  3. 3

    Stek sopp, løk og hvitløk i smør eller olje. Hell over eplejuice. Krydre med salt og pepper.

  4. 4

    Vend pastaen i sausen. Ha over persille og sitron. Server med revet parmesan.

Tips

Bruk gjerne selvplukket steinsopp eller kantarell. Østerssopp, aromasopp eller sjampinjong fra butikken er gode alternativer.

Del denne oppskriften: