Nudler med pesto av grønnkål og Kesam®

Nudler med pesto av grønnkål og Kesam®

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Glassnudler med grønnsaker og grønnkålpesto smaker fortreffelig, og er en lett lunsj eller middag til de dagene du verken trenger kjøtt eller store mengder mat.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g glassnudler
1 stk brokkoli
1 stk hvitløksfedd
1 ss TINE Meierismør
½ ts salt
¼ ts pepper

GRØNNKÅLPESTO

5 dl grønnkål
2 dl Kesam® Mager Naturell 300 g
4 stk vårløk
1 dl sitronsaft
4 dl cashewnøtter
1 ½ dl vann
1 stk hvitløksfedd

TIL SERVERING

½ stk rødløk
1 stk granateple
¼ bunt frisk koriander
1 stk sitron

Slik gjør du det

    1. Kok nudler etter anvisning på pakken. Skyld i kaldt vann for å stoppe kokeprosessen og ha i en bolle.
    2. Skjær brokkoli i små buketter og finhakk hvitløk. Stek alt raskt i en panne med litt smør, krydre med salt og pepper, og ha over i bollen med nudler.
      Tips!

      Bruk gjerne det du har av grønnsaker. Dette er en fin måte å bruke rester på.

    3. Skjær rødløk i tynne skiver, åpne granateple og ta ut kjerner, og grovhakk koriander. Del sitron i båter.
    4. Riv grønnkålbladene fra stilkene og ha i en kjøkkenmaskin med knivblad sammen med vårløk, sitronsaft, cashewnøtter, vann og hvitløk. Kjør til fin, kremet konsistens. Spe med mer vann om den blir for tørr.
    5. Rør grønnkålpesto inn i nudlene og grønnsakene til du synes det er nok. Resten kan du servere ved siden av, sammen med rødløk, granateplekjerner, grovhakket koriander og sitron i båter.
Tips!

Prøv gjerne kelpnudler til denne retten. De er laget av sjøgress (kelp) og gjør en fantastisk jobb med å suge til seg smak og saus.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat