Nudler med pesto av grønnkål og Kesam®
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gglassnudler
-
1 stkbrokkoli
-
1 stkhvitløksfedd
-
1 ss
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
GRØNNKÅLPESTO
-
5 dlgrønnkål
-
2 dl
-
4 stkvårløk
-
1 dlsitronsaft
-
4 dlcashewnøtter
-
1 ½ dlvann
-
1 stkhvitløksfedd
TIL SERVERING
-
½ stkrødløk
-
1 stkgranateple
-
¼ buntfrisk koriander
-
1 stksitron
Slik gjør du det
-
1
Kok nudler etter anvisning på pakken. Skyld i kaldt vann for å stoppe kokeprosessen og ha i en bolle.
-
2
Skjær brokkoli i små buketter og finhakk hvitløk. Stek alt raskt i en panne med litt smør, krydre med salt og pepper, og ha over i bollen med nudler.
Tips
Bruk gjerne det du har av grønnsaker. Dette er en fin måte å bruke rester på.
-
3
Skjær rødløk i tynne skiver, åpne granateple og ta ut kjerner, og grovhakk koriander. Del sitron i båter.
-
4
Riv grønnkålbladene fra stilkene og ha i en kjøkkenmaskin med knivblad sammen med Kesam®, vårløk, sitronsaft, cashewnøtter, vann og hvitløk. Kjør til fin, kremet konsistens. Spe med mer vann om den blir for tørr.
-
5
Rør grønnkålpesto inn i nudlene og grønnsakene til du synes det er nok. Resten kan du servere ved siden av, sammen med rødløk, granateplekjerner, grovhakket koriander og sitron i båter.