Tips
Det er ikke nødvendig å kjøre sausen med en stavmikser, men retten blir fyldigere ved å gjøre det.
Antall porsjoner
4
Det er ikke nødvendig å kjøre sausen med en stavmikser, men retten blir fyldigere ved å gjøre det.
Her kan du selvfølgelig bruke hele brokkolien og ikke bare stilken om du ønsker det.
Tips
En vegetarisk vri på den klassiske kjøttgryten fra Ungarn. Her er det mye smak av umami fra sopp, paprika og soltørket tomat, så kjøttet er ikke savnet. Server en frisk salat og yoghurtdressing til.

Det er ikke nødvendig å kjøre sausen med en stavmikser, men retten blir fyldigere ved å gjøre det.
Her kan du selvfølgelig bruke hele brokkolien og ikke bare stilken om du ønsker det.
Ønsker du å gjøre denne retten om til en kjøttbasert variant, kan du tilsette brunet mørt oksekjøtt i små biter sammen med den siste halvparten av potetene slik at det koker med i 15 minutter.