Kjøttkaker uten kjøtt

Kjøttkaker uten kjøtt

6
25
Enkel30 min
Kjøttkaker uten kjøtt, går det an? Denne oppskriften vil overbevise deg om at du ikke trenger å spise kjøtt hver dag.

Ingredienser

Antall porsjoner

potetmos:

saus:

  • 1 pose
    brun saus

vegetarkaker:

tilbehør:

  • 100 g
    salat
  • 50 g
    tyttebærsyltetøy

Slik gjør du det

  1. 1

    Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. Sil av vannet. Mos potetene sammen med melk til stappe. Krydre med salt og pepper, og ha i gressløk.

saus:

  1. 2

    Lag saus som anvist på pakken.

vegetarkaker:

  1. 3

    Rør sammen melk, egg, cottage cheese og strøkavring i en bolle og la svelle i 5 minutter. Bland inn quorn, løk og basilikum, og krydre med salt og pepper.

  2. 4

    Stek kaker av røren i olje eller smør til kakene er gjennomstekte og har pen stekeskorpe. Server med salat og tyttebærsyltetøy.

Tips

Del kakene, og server dem varme i wraps sammen med salat, dressing og finsnittede grønnsaker.

Del denne oppskriften: