Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Seigrateng med tomat og purre

Enkel
35min

Torsk er som regel en av hovedingrediensene i fiskegrateng, men kan lett byttes ut med annen fisk, for eksempel sei. Seiens perlegrå fiskekjøtt har en mer karakteristisk smak enn andre fisker, og er en førsteklasses stedfortreder for torsk.

3.7
(18)
Seigrateng med tomat og purre

Ingredienser

Tilbehør

800 g
potet
200 g
aspargestopp

Seigrateng

4 ss
tomatpuré
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
1 ts
oregano/mynte
600 g
seifilet eller torskefilet
12 stk
cherrytomat
1 stk
purre

Slik gjør du

Tips

#1: Del fisken i store stykker så holder den enda bedre på saftigheten.

#2: Hvis du ikke har sei, kan du fint erstatte den med torskefilet eller annen hvit fisk.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter