Seigrateng med tomat og purre
Enkel
35min
Torsk er som regel en av hovedingrediensene i fiskegrateng, men kan lett byttes ut med annen fisk, for eksempel sei. Seiens perlegrå fiskekjøtt har en mer karakteristisk smak enn andre fisker, og er en førsteklasses stedfortreder for torsk.
3.7
(18)

Ingredienser
Tilbehør
800 g
potet
200 g
aspargestopp
Seigrateng
3 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 17 % eller Original
4 ss
tomatpuré
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
1 ts
oregano/mynte
600 g
seifilet eller torskefilet
12 stk
cherrytomat
1 stk
purre
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
#1: Del fisken i store stykker så holder den enda bedre på saftigheten.
#2: Hvis du ikke har sei, kan du fint erstatte den med torskefilet eller annen hvit fisk.





