
Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep
Enkel•35 min min
En lettvinn og sunn måte å tilberede middagen på. Smakfull ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep
-
4 stkpoteter
-
3 stkgulrøtter
-
½ stkkålrot
-
½ stksellerirot
-
2 stkrødløk
-
4 ssolivenolje
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 ssfrisk timian
-
4 ssgod sennep
-
700 gtorskefilet
Til servering
-
2 dl
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 175 °C.
-
2
Skrell potet, gulrot, kålrot, sellerirot og løk, og del opp i like biter. Fordel utover på et stekebrett.
-
3
Hell over olje, og krydre med salt, pepper og timian. Stek midt i ovn i 20 min.
-
4
Fordel sennep på torskefiletene, og brett sammen. Ta stekebrettet ut fra ovnen og legg på fisken. Stek videre i ca. 12 min.
-
5
Server med rømme.