Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep
En lettvinn og sunn måte å tilberede middagen på. Smakfull ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep.

Ingredienser
Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep
Til servering
Slik gjør du
- 1Sett ovnen på 175 °C. 
- 2Skrell potet, gulrot, kålrot, sellerirot og løk, og del opp i like biter. Fordel utover på et stekebrett. 
- 3Hell over olje, og krydre med salt, pepper og timian. Stek midt i ovn i 20 min. 
- 4Fordel sennep på torskefiletene, og brett sammen. Ta stekebrettet ut fra ovnen og legg på fisken. Stek videre i ca. 12 min. 
- 5Server med rømme. 
Tips
#1: Smak gjerne til rømmen med hvitløk, sitron eller hakkede friske urter som for eksempel basilikum eller dill.
#2: Laks, sei, steinbit eller kveite kan tilberedes på samme måte, med samme gode resultat.




