Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep

(47)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En lettvinn og sunn måte å tilberede middagen på. Smakfull ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep.

Antall porsjoner

Ingredienser

Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep

4 stkpoteter
3 stkgulrøtter
½ stkkålrot
½ stksellerirot
2 stkrødløk
4 ssolivenolje
¼ tssalt
¼ tspepper
1 ssfrisk timian
4 ssgod sennep
700 gtorskefilet

Til servering

2 dlTINE Lettrømme 18 %
 Les kommentarer (2) Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep

    1. Sett ovnen på 175 °C.
    2. Skrell potet, gulrot, kålrot, sellerirot og løk, og del opp i like biter. Fordel utover på et stekebrett.
    3. Hell over olje, og krydre med salt, pepper og timian. Stek midt i ovn i 20 min.
    4. Fordel sennep på torskefiletene, og brett sammen. Ta stekebrettet ut fra ovnen og legg på fisken. Stek videre i ca. 12 min.
    5. Server med rømme.

Tips:

#1: Smak gjerne til rømmen med hvitløk, sitron eller hakkede friske urter som for eksempel basilikum eller dill.

#2: Laks, sei, steinbit eller kveite kan tilberedes på samme måte, med samme gode resultat.

Kommentarer

  Legg til kommentar