Ovnsbakt laks med dill- og sitronsmør og risotto
Middels
50min
Ekstra smaksrik laksemiddag servert med kremet risotto, gode grønnsaker og syrlig dillsmør. Like god til hverdags som til fest.
4.5
(17)

Ingredienser
Risotto:
1 l
vann
1 stk
grønnsaksbuljongterning
1 stk
sjalottløk
3 dl
arborioris eller annen risottoris
2 ss
1 dl
Sunniva® Original Eplejuice eller annen eplejuice
100 g
revet Norvegia® Vellagret - fra ostehjul eller annen godt lagret gulost
laks:
4 stk
laksefilet (á ca. 140 g)
1 ts
salt
¼ ts
pepper
Tilbehør:
150 g
sukkererter
1 stk
fennikel
½ ss
salt
1 ss
sitronsaft
1 ss
olivenolje
1 ss
Slik gjør du
Dill- og sitronsmør:
Risotto:
laks:
Tilbehør:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Bytt gjerne ut risotto med fullkornspasta eller poteter.






