Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Lakseform med feta og rosmarin

Enkel
30min

Oppskrift på en smakfull, rask og lettlagd lakseform med fetaost, fennikel og rosmarin.

4
(42)
Lakseform med feta og rosmarin

Ingredienser

300 g
fennikel
1 stk
rød paprika
600 g
laksefilet
1 ts
salt
½ ts
pepper
100 g
fetaost
250 g
fullkornsris
1 ss
rosmarin, gjerne fersk

Slik gjør du

Tips

Fennikel kan brukes både rå og kokt. Stilkene renses og skylles godt og de ytterste trevlene på de tykkeste stilkene skrapes av. De friske skuddene som ofte følger med kan brukes som dill. Rå fennikel kan brukes i salater og som snacks til dip. Kan også brukes rå til ostebordet.

Kilde:Frukt.no

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter