
Lakseform med feta og rosmarin
Enkel•30 min15 min
Oppskrift på en smakfull, rask og lettlagd lakseform med fetaost, fennikel og rosmarin.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gfennikel
-
1 stkrød paprika
-
2 ss
-
600 glaksefilet
-
1 tssalt
-
½ tspepper
-
100 gfetaost
-
250 gfullkornsris
-
1 ssrosmarin , gjerne fersk
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 225 °C, og finn fram en ildfast form.
-
2
Skjær fennikel og paprika i strimler. Fordel fennikel, paprika og smør i den ildfaste formen. Skjær laks i porsjonsstykker, legg dem oppå grønnsakene og krydre med salt og pepper. Deretter smuldrer du fetaost over fisken.
-
3
Kok ris som anvist på pakken.
-
4
Stek fiskeformen midt i ovnen i ca. 15 minutter. Server med kokt ris. Pynt med litt rosmarin før servering.