Skip to main content

Kremet torsk

Enkel
20min

Med torskefilet og en enkel saus kan du servere en fristende fiskerett. Poteter og revne gulrøtter hører med.

4.0
(13)
Next ImageKremet torsk

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk
potet
750 g
torskefilet
1 stk
liten dillbunt
1 ts
pepperrot fra tube
0.5 ts
salt
4 stk
gulrot
3 ts
sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.

  3. Skjær fiskefilet i porsjonsstykker og legg stykkene i en ildfast form.

  4. Hakk dill og bland med crème fraîche, pepperrot og litt salt.

    Tips

    Hvis du ikke har pepperrot på tube, kan du selvsagt bruke ferskrevet. Da trenger du bare halvparten så mye.

  5. Ha litt av sausen over hvert fiskestykke. Stek midt i ovnen til fisken er flaket og hvit helt igjennom, i 10–15 minutter.

  6. Riv gulrot. Press litt sitronsaft over fisken rett før servering. Server med kokte poteter og revne gulrøtter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan gjerne bruke andre typer fisk i denne middagsretten, for eksempel sei- eller laksefilet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter