Fiskepinner med wokede grønnsaker

Fiskepinner med wokede grønnsaker

0
8
Enkel20 min
Fiskepinner er en middagsfavoritt blant barn. Prøv med wokede grønnsaker og gode asiatiske smaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 3 dl
    ukokt ris
  • 16 stk
    fiskepinner
  • 2 stk
    gulrøtter
  • 1 stk
    rød paprika
  • 1 stk
    rødløk
  • 250 g
    brokkoli
  • 250 g
    sjampinjong
  • 2 ss
    olje
  • 2 ss
    soyasaus
  • 1 ss
    sesamolje
  • 2 ss
    Sweet Chili saus
  • 1 ss
    sesamfrø

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 225 °C.

  2. 2

    Kok ris som anvist på pakken.

  3. 3

    Legg fiskepinner utover på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 12 minutter, eller etter anvisning på pakken.

    Tips

    Fiskepinnene kan også stekes i stekepanne i smør.

  4. 4

    Skrell og skjær gulrot, paprika og løk i strimler, brokkoli i buketter og sopp i skiver.

  5. 5

    Varm opp en wok eller stor stekepanne, og wok grønnsakene på høy varme i olje i 2–3 minutter. Wok grønnsaker i omganger, slik at de blir stekt og ikke kokt.

  6. 6

    Ha soyasaus, sesamolje, søt chilisaus og sesamfrø over grønnsakene og vend sammen. Server wok-grønnsakene med et lite dryss sesamfrø sammen med fiskepinner og ris.

Tips

Du finner mange gode wok-blandinger i frysedisken i butikkene hvis du har dårlig tid.

Del denne oppskriften: