Fiskepinner med wokede grønnsaker

Fiskepinner med wokede grønnsaker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
  • 12 min
Fiskepinner er en middagsfavoritt blant barn. Prøv med wokede grønnsaker og gode asiatiske smaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dl ukokt ris
16 stk fiskepinner
2 stk gulrøtter
1 stk rød paprika
1 stk rødløk
250 g brokkoli
250 g sjampinjong
2 ss olje
2 ss soyasaus
1 ss sesamolje
2 ss Sweet Chili saus
1 ss sesamfrø

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C.
    2. Kok ris som anvist på pakken.
    3. Legg fiskepinner utover på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 12 minutter, eller etter anvisning på pakken.
      Tips!

      Fiskepinnene kan også stekes i stekepanne i smør.

    4. Skrell og skjær gulrot, paprika og løk i strimler, brokkoli i buketter og sopp i skiver.
    5. Varm opp en wok eller stor stekepanne, og wok grønnsakene på høy varme i olje i 2–3 minutter. Wok grønnsaker i omganger, slik at de blir stekt og ikke kokt.
    6. Ha soyasaus, sesamolje, søt chilisaus og sesamfrø over grønnsakene og vend sammen. Server wok-grønnsakene med et lite dryss sesamfrø sammen med fiskepinner og ris.
Tips!

Du finner mange gode wok-blandinger i frysedisken i butikkene hvis du har dårlig tid.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat