Fiskepinner med wokede grønnsaker
Enkel•20 min12 min
Fiskepinner er en middagsfavoritt blant barn. Prøv med wokede grønnsaker og gode asiatiske smaker.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 dlukokt ris
-
16 stkfiskepinner
-
2 stkgulrøtter
-
1 stkrød paprika
-
1 stkrødløk
-
250 gbrokkoli
-
250 gsjampinjong
-
2 ssolje
-
2 sssoyasaus
-
1 sssesamolje
-
2 ssSweet Chili saus
-
1 sssesamfrø
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 225 °C.
-
2
Kok ris som anvist på pakken.
-
3
Legg fiskepinner utover på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 12 minutter, eller etter anvisning på pakken.
Tips
Fiskepinnene kan også stekes i stekepanne i smør.
-
4
Skrell og skjær gulrot, paprika og løk i strimler, brokkoli i buketter og sopp i skiver.
-
5
Varm opp en wok eller stor stekepanne, og wok grønnsakene på høy varme i olje i 2–3 minutter. Wok grønnsaker i omganger, slik at de blir stekt og ikke kokt.
-
6
Ha soyasaus, sesamolje, søt chilisaus og sesamfrø over grønnsakene og vend sammen. Server wok-grønnsakene med et lite dryss sesamfrø sammen med fiskepinner og ris.