
Fiskepinner med wokede grønnsaker
- Enkel
- 20 min
- 12 min
Fiskepinner er en middagsfavoritt blant barn. Prøv med wokede grønnsaker og gode asiatiske smaker.
Slik gjør du det
-
-
Sett ovnen på 225 °C.
-
Kok ris som anvist på pakken.
-
Legg fiskepinner utover på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 12 minutter, eller etter anvisning på pakken.Tips
Fiskepinnene kan også stekes i stekepanne i smør.
-
Skrell og skjær gulrot, paprika og løk i strimler, brokkoli i buketter og sopp i skiver.
-
Varm opp en wok eller stor stekepanne, og wok grønnsakene på høy varme i olje i 2–3 minutter. Wok grønnsaker i omganger, slik at de blir stekt og ikke kokt.
-
Ha soyasaus, sesamolje, søt chilisaus og sesamfrø over grønnsakene og vend sammen. Server wok-grønnsakene med et lite dryss sesamfrø sammen med fiskepinner og ris.
-
Tips
Du finner mange gode wok-blandinger i frysedisken i butikkene hvis du har dårlig tid.
La deg inspirere


Kommentarer