placeholder image
0

Fiskepanne med tyttebær

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Panerte fiskefileter med en deilig soppstuing er en lettvint og rask fiskemiddag til travle hverdager. Tyttebærene gjør middagen frisk både på smak og farge.

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gfiskefilet
½ tsnykvernet pepper
1 ½ tssalt
¾ dlstrøkavring
1 stkpurre
200 gsjampinjong
1 ssTINE Meierismør
3 dlTINE Matfløte
1 dltyttebær

Slik gjør du det

    1. Vask og tørk fiskestykkene. Bland pepper og halvparten av saltet med strøkavringen og vend fisken i det.
    2. Vask og rens purren og skjær sopp og purre i biter og stek i smør i stekepannen noen minutter. Tilsett resten av saltet og ta sopp og purre opp fra pannen.
    3. Stek fisken i 2 minutter på hver side i god varm stekepanne i litt smør. Ta opp og hold varmt. Legg purre og sopp tilbake i pannen.
    4. Hell over matfløten og strø over tyttebærene. La alt småkoke i ca. 3 minutter. Smak godt til med salt og pepper.
    5. Server fisken straks med stuingen over og gode kokte poteter til.

Tips:

Her kan du bruke både frossen og fersk fisk.

Kommentarer