Fiskepanne med tyttebær
Enkel•15 min min
Panerte fiskefileter med en deilig soppstuing er en lettvint og rask fiskemiddag til travle hverdager. Tyttebærene gjør middagen frisk både på smak og farge.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 gfiskefilet
-
½ tsnykvernet pepper
-
1 ½ tssalt
-
¾ dlstrøkavring
-
1 stkpurre
-
200 gsjampinjong
-
1 ss
-
3 dl
-
1 dltyttebær
Slik gjør du det
-
1
Vask og tørk fiskestykkene. Bland pepper og halvparten av saltet med strøkavringen og vend fisken i det.
-
2
Vask og rens purren og skjær sopp og purre i biter og stek i smør i stekepannen noen minutter. Tilsett resten av saltet og ta sopp og purre opp fra pannen.
-
3
Stek fisken i 2 minutter på hver side i god varm stekepanne i litt smør. Ta opp og hold varmt. Legg purre og sopp tilbake i pannen.
-
4
Hell over matfløten og strø over tyttebærene. La alt småkoke i ca. 3 minutter. Smak godt til med salt og pepper.
-
5
Server fisken straks med stuingen over og gode kokte poteter til.