Fiskepanne med tyttebær

Fiskepanne med tyttebær

0
4
Enkel15 min
Panerte fiskefileter med en deilig soppstuing er en lettvint og rask fiskemiddag til travle hverdager. Tyttebærene gjør middagen frisk både på smak og farge.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    fiskefilet
  • ½ ts
    nykvernet pepper
  • 1 ½ ts
    salt
  • ¾ dl
    strøkavring
  • 1 stk
    purre
  • 200 g
    sjampinjong
  • 1 ss
  • 3 dl
  • 1 dl
    tyttebær

Slik gjør du det

  1. 1

    Vask og tørk fiskestykkene. Bland pepper og halvparten av saltet med strøkavringen og vend fisken i det.

  2. 2

    Vask og rens purren og skjær sopp og purre i biter og stek i smør i stekepannen noen minutter. Tilsett resten av saltet og ta sopp og purre opp fra pannen.

  3. 3

    Stek fisken i 2 minutter på hver side i god varm stekepanne i litt smør. Ta opp og hold varmt. Legg purre og sopp tilbake i pannen.

  4. 4

    Hell over matfløten og strø over tyttebærene. La alt småkoke i ca. 3 minutter. Smak godt til med salt og pepper.

  5. 5

    Server fisken straks med stuingen over og gode kokte poteter til.

Tips

Her kan du bruke både frossen og fersk fisk.

Del denne oppskriften: