Fiskepanne med tyttebær

Fiskepanne med tyttebær

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Panerte fiskefileter med en deilig soppstuing er en lettvint og rask fiskemiddag til travle hverdager. Tyttebærene gjør middagen frisk både på smak og farge.

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g fiskefilet
½ ts nykvernet pepper
1 ½ ts salt
¾ dl strøkavring
1 stk purre
200 g sjampinjong
1 ss TINE Meierismør
3 dl TINE Matfløte
1 dl tyttebær

Slik gjør du det

    1. Vask og tørk fiskestykkene. Bland pepper og halvparten av saltet med strøkavringen og vend fisken i det.
    2. Vask og rens purren og skjær sopp og purre i biter og stek i smør i stekepannen noen minutter. Tilsett resten av saltet og ta sopp og purre opp fra pannen.
    3. Stek fisken i 2 minutter på hver side i god varm stekepanne i litt smør. Ta opp og hold varmt. Legg purre og sopp tilbake i pannen.
    4. Hell over matfløten og strø over tyttebærene. La alt småkoke i ca. 3 minutter. Smak godt til med salt og pepper.
    5. Server fisken straks med stuingen over og gode kokte poteter til.
Tips!

Her kan du bruke både frossen og fersk fisk.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat