
Torsk med eggesaus
Deilig hvit fisk i kombinasjon med en fyldig eggesaus er en lettvint og god fiskemiddag både til travle hverdager og gode søndagsmiddager.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Til steking:
Dryss:
Fremgangsmåte
- 1
Sett på en kjele med vann og legg romtempererte egg oppi. Kok opp og beregn ca. 10 minutter fra du la eggene i vannet. Eggene skal være hardkokte.
- 2
Strø sukker over fisken, krydre med salt og nykvernet pepper.
- 3
Varm smør i en stekepanne og stek torsken på den ene siden. Legg på lokk til fisken er ferdig, ca.10 minutter.
- 4
Kok opp fløte og buljong i en kjele, la koke i ca. 5 minutter. Jevn med maisenna utrørt i litt kaldt vann. Bland i hakket egg og dill, krydre med salt og pepper.
- 5
Server torsken med saus, revet pepperrot og dill. Grønne bønner og poteter smaker godt til.
Tips
Varier denne retten med ulike typer hvit fisk, fersk eller fra frysedisken.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

