Fiskepanne med tomat
Oppskrift på en god fiskemiddag med mye smak. Pannen inneholder også mange herlige grønnsaker, så her får du alt i en middag!

Ingredienser
Porsjoner
Slik gjør du
- 1
Tin fisken om du bruker frossen fisk.
Tips
Lag med den fisken som du har tilgjengelig, gjerne fra fryseren. Halvtin fisken og tørk den godt før den legges i pannen.
- 2
Kok ris eller andre gryn etter anvisning på pakken.
- 3
Rens og strimle purreløk og fennikel grovt. Skrell og del gulrot i skiver.
- 4
Stek grønnsaker i smør. Rør i karri og tomatpure og stek i ytterligere noen minutter. Tilsett tomater, vann og buljong.
- 5
Riv skallet fra appelsin og press ut saften. Bland saft og skall i gryten sammen med crème fraîche. Kok opp og smak til med salt og pepper.
- 6
Skjær fisken i store biter og legg i kjelen. Legg på lokk og la det koke i 5 minutter.
- 7
Server panne med ris og gjerne en salat.
Tips
Har du ikke torsk, så finnes det mange gode alternativer på hvit fisk, for eksempel sei, kveite, steinbit eller uer.