
Fiskepanne med tomat
Oppskrift på en god fiskemiddag med mye smak. Pannen inneholder også mange herlige grønnsaker, så her får du alt i en middag!

Ingredienser
Antall porsjoner
Fiskepanne med tomat
Fremgangsmåte
- 1
Tin fisken om du bruker frossen fisk.
Tips
Lag med den fisken som du har tilgjengelig, gjerne fra fryseren. Halvtin fisken og tørk den godt før den legges i pannen.
- 2
Kok ris eller andre gryn etter anvisning på pakken.
- 3
Rens og strimle purreløk og fennikel grovt. Skrell og del gulrot i skiver.
- 4
Stek grønnsaker i smør. Rør i karri og tomatpure og stek i ytterligere noen minutter. Tilsett tomater, vann og buljong.
- 5
Riv skallet fra appelsin og press ut saften. Bland saft og skall i gryten sammen med crème fraîche. Kok opp og smak til med salt og pepper.
- 6
Skjær fisken i store biter og legg i kjelen. Legg på lokk og la det koke i 5 minutter.
- 7
Server panne med ris og gjerne en salat.
Tips
Har du ikke torsk, så finnes det mange gode alternativer på hvit fisk, for eksempel sei, kveite, steinbit eller uer.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



