
Stekt makrell med sommersalat
Enten du fisker selv eller kjøper fisken i butikken, er stekt makrell nydelig sommermat. Oppskrift på et enkelt og smakfullt måltid. Server denne makrellretten med poteter og en god salat med hjemmelaget kefirdressing.

Ingredienser
Antall porsjoner
Salat
Fremgangsmåte
- 1
Tørk makrellfiletene. Bland hvetemel med salt og pepper. Vend makrellfiletene hele, eller delt i biter, i melblandingen.
- 2
Stek i smør i panne. Ha litt sterk varme i begynnelsen slik at det blir sprø skorpe, skru ned etter hvert. De blir raskt gjennomstekt da filetene er ganske tynne.
Salat
- 3
Skyll og kutt salaten. Visp sammen kefir og rømme og smak til med sukker og eddik.
- 4
Server gjerne med noen sitronskiver, litt dill, kokte poteter og salat med kefir eller agurksalat til.
Tips
Server gjerne en god agurksalat til makrellen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



